Whammy dt yerine boss ps-6

Öncelikle iyi forumlar ben eşikaltı bağlamada transpoze yapabileceğim bi cihaz alacağım aklımda whammy dt var ama tuzlu onun yerine yarı fiyatına boss ps-6 alsam aynı performansı alabilirmiyim açıkcası bosss ps-6 hakkında hiç bilgim yok lakin üzerinde seslerin amblemlerinin oldugu bir potans gördüm o yüzden siZlerin değerli görüşlerine ihtiyacım var iyi forumlar

Whammy DT zaten Whammy 5, Ricochet ve Bu Drop Tune pedalının birleştirilmiş hali, sadece Drop Tune olarak kullanacaksanız bu yeterli olur.
DT güzel pedal da bir pedalboard kadar yer kaplıyor ve içinde maşallah Thor’un çekici var gibi, kaldıramıyorsunuz. Ben Whammy 5 kullanıyorum üzerinde 2,4 ve 5 yarım ton için seçeneği var lazım olduğunda işimi görüyor.

Whammy DT zaten Whammy 5, Ricochet ve Bu Drop Tune pedalının birleştirilmiş hali, sadece Drop Tune olarak kullanacaksanız bu yeterli olur.
DT güzel pedal da bir pedalboard kadar yer kaplıyor ve içinde maşallah Thor’un çekici var gibi, kaldıramıyorsunuz. Ben Whammy 5 kullanıyorum üzerinde 2,4 ve 5 yarım ton için seçeneği var lazım olduğunda işimi görüyor.
Evey sadece örnek vereyim karar sesi sol iken do yada re mi gibi seslere burgulara dokunmadan çalmak istiyorum mooer mbp1 diye bi cihaz vardı araştırdım o eşik altlı bağlamada çok kötü bozuluyor diyorlar alan kişiler bile memnun değil

dediğiniz pedalları nasıl bulabilrim sadece boss ps6 bulabildim morpheus droptune ve ehx pitch fork filanda var ama bir yardımcı olabilrimisiniz

Geri