whiskydrumshop tan alpayla baglantı kurabilirseniz bulma ihtimaliniz var. piyasada whisky albumu bulmak imkansız gibi birsey.sava demiş ki:Ateşsuyu albümüne nasıl ulaşabileceğim hakkında bir fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Jawbreaker demiş ki:Whisky, Kramp, Objektif, Hazy Hill, Mavi Sakal, Dr. Skull ve şu an aklıma gelmeyen birçok Türk rock grubunun albümleri ne yazık ki artık çoğaltılmıyor. "0" bulabilmen imkansız gibi birşey, belki kullanılmış bulabilirsin. Ben en son Kram - İstanbul Sokakları'nı bulmuş ve de enayilik edip almamıştım. Uyarayım dedim. Bu grupların albümleri az bulunduğu için çok değerli. Bulursanız sakın kaçırmayın derim.
bende whisky nın 2 tane mp3 ü var babaanne albümü var ve bir tanerde kapağında cenin olan albümü var piyasada onuda alıcam ve mp3 yapıcam isteyene ücretsiz veririmn çünkü bu grupları dinlemesini istiyorum insanların ayrıca mavi sakal dr. skull da var bu grupların albümlerini ben 2 milyona aldım 2. el çünkü ne kadar değerli olduklarını bilmiyorlar ve normal fiyata satıyorlar 🙂 bu arada ankara da olan arkadaşlar kızılayda biryerdeydi tam hatırlamıyorum yani ankara yı bilmem orada mavi sakal çektir gt ve mavi sakal 2 albümlerinin sıfırlarını bulabilirler eğer hala kaldıysaBorknagar demiş ki:Jawbreaker demiş ki:Whisky, Kramp, Objektif, Hazy Hill, Mavi Sakal, Dr. Skull ve şu an aklıma gelmeyen birçok Türk rock grubunun albümleri ne yazık ki artık çoğaltılmıyor. "0" bulabilmen imkansız gibi birşey, belki kullanılmış bulabilirsin. Ben en son Kram - İstanbul Sokakları'nı bulmuş ve de enayilik edip almamıştım. Uyarayım dedim. Bu grupların albümleri az bulunduğu için çok değerli. Bulursanız sakın kaçırmayın derim.
istanbullu musunuz bilmiyorum ama ben whisky'nin dünyanın kapısı cdsini arkadaşıma kaptırdıktan sonra bir bakayım diye gezinirken krampın istanbul sokakları albümünü -hem de cd- geçtiğimiz hafta bakırköy megavizyonda görmüştüm -tabii kaldıysa, çünkü sadece bir tane vardı- sadece kramp da değil slayer, manowar gibi gruplarından da birden çok albümü mevcuttu...
hatta dur bakayım; yok yok ben görmedim, krampı.gidip ben alayım hemen bari şunu 🙂