M
morvedelisi
yeni bir albümle bizi yine o günlere döndürmlerini diliyorum..
morvedelisi demiş ki:yeni bir albümle bizi yine o günlere döndürmlerini diliyorum..
öm ye geL..sekkiz demiş ki:selam ben whisky'nin tüm albümlerini arıyorum ama bulamadım yardımcı olurmusunuz nereden alabilirm yada mp3 formatta varmıdır
Khalnor demiş ki:Merhaba arkadaşlar,
Dün gece Bursa'daki Uludağ Üniversite'sindeki Şenliklerde Cem Köksalla beraber bass gitarda Çağatay Ateş ve davulda Alpay Şalt çıktı. Konser boyunca gördümkü ruhlarından hiçbirşey kaybetmemişler.Hala Whisky , hala rock'n roll kokuyorlar..
Konser sonrasında elemanları yaklaşık bir saat bekledim barikat arkasında zor da olsa görüştüm ikisiyle de.. Whisky olarak yeniden birleşseniz dedim pek sıcak bakmadılar yeni projelerimiz var onlarla ilgileniyoruz bu aralar geçmişe bakmayın dediler.. En azından bir konser organizasyonuna fln girseniz dedim yaşım itibariyle Whisky'i bir arada göremediğimi falan anlattım bi tebessümle anlıyorum kaçırmışsınız dediler. Ama pek umutlu değilim yinede.. Albüm falan zaten hikaye sanırım.. Bugün Liselerarası Yarışmada Whisky - Yak Bizi çalıcağımızı söyledim davet ettim ama Kayseri'ye gideceklerinden gelemiyeceklerini sölediler kayıt yaparsanız Whisky Shop'a verirsiniz ordan bize ulaşır dediler..
Serdar Abiyi sordum ne işle uğraşıyo bıraktı mı müziği diye.. Serdar bi ara tek başına albüm çıkarıyordu sonra kayıt yaptığı stüdyonun bilgisayarı çalındı bu gibi olaylar oldu şimdi Whisky Shop'un karşısındaki dukkanda oluyo ara sıra falan dedi. (piyano satan bi yermiş sanırım)
Bursa'yı Whisky'le inleteceğimizi söyledik. Topluca bi kaç resim cekildik.. Pena , imza vs derken kolumda bi Çağatey Ateş imzası ve üzerinde Whisky Rocks! yazısı ile oradan ayrıldım gerçekten müthişti.. Sanırım artık sadece Cem Köksal konserlerinde beraber olucaz.. Ama yine de kim bilebilir ki..