mutlaka gitmem gerek ozmanPRONTO demiş ki:Ekim 2006 Saklıkent tek konser ( album kadrosu ) on grup Episode13
Abi evet kimin güzel düşüncesi olabilir ki ama içlerinden ufuğun sadece görünüm ve yanlarında olduğu için o konumda olduğunu söyleyebilirim.Ama diğerlerinin hepsi lanse ettikleri gibi ''-Biz karanlığın çocuklarıyız'' ..eylul81 demiş ki:kişilik, karakter ve geçmişte bıraktıkları kötü imajları konusunda sanırım kimsenin güzel düşünceleri yoktur.
synet demiş ki:Abi evet kimin güzel düşüncesi olabilir ki ama içlerinden ufuğun sadece görünüm ve yanlarında olduğu için o konumda olduğunu söyleyebilirim.Ama diğerlerinin hepsi lanse ettikleri gibi ''-Biz karanlığın çocuklarıyız'' ..eylul81 demiş ki:kişilik, karakter ve geçmişte bıraktıkları kötü imajları konusunda sanırım kimsenin güzel düşünceleri yoktur.
Evet abi tamam kabul karanlığınmı cehenneminmi neyişn çocukları olursanız olun ve mümkünse zararınızı kendinize verin çevreye değil. Sonrada birkaç kişi çıkıp savunmasın satanist,nazi düşkünü faşist grupların ve sempatizyanı olan elemanlarını.
Çünkü ben bahsetmiyorum şeytanı övmüyorum(bknz:Ehrimen),ben karanlıktan ve ölümden bahsetmiyorum(bknz😛aradox ve Death Oath),ben satanistlikten bahsetmiyorum(bknz:Sadistic Spell ve Witchtrap)(gerçi hepsinin amacı satanistlikle ilgili bu bölüme hepsinide alabiliriz)
Ya da ben bu grup elemanları gibi hede höd takılıp asarım keserim demiyorum(gerçi onlarda demiyor asarım keserim direk uyguluyorlar ve buna bir dur diyen yok)
(bknz:Witchtrap : Kuzu )
(bknz:Sadistic Spel : Tolgahan ve Cenk)
(bknz😛aradox : Özhan ve Umut)
Kimbilir bu elemanların herkezin bildiği satanist ve nazi tutkunu faşist kişiler olduğnun yanında daha bilmediğimiz nekadar kötü,pislik yanları vardır ?????
Sonrada birileri bu grupları yeni dinliyecek belki ilerde furyasına kapılıp onlardan birileri olcak kişileri dinlememeleri,yanlarına yaklaşmamaları konusunda uyarıyor ama nerdeee grubun yanında ayak işleri yapan kişiler direk gelip bunlar iyi insanlar diyor.
(bknz:Kirpiye yavrusu pamuk gözükürmüş.)
Umarım net bir açıklama olmuştur böyle konularda gerçekleri birebir olmasada lanse eden arkadaşları kutlar ve teşekkür ederim düşünceli insanlar ki bu gruplar hakkında bilgisi olmayan saf insanları bilgilendirip bu gruplardan uzak tutuyorlar. Umarım grup geri döndü deniyor bu yalan olurda diğerleride birer birer sönerler , saygılar.
max78 demiş ki:Yok kalsın saolun beni yine kimse anlamamış ben bildiğim gerçekleri söyluyorum bu elemanlarla yüzyüze gelinmez bu elemanlardan korkacaksın;
:arrow: Sadistic Spell
:arrow: Paradox
:arrow: Satanic Verses
:arrow: Witchtrap
:arrow: Ehrimen
Ankaranın en az 10 senelik gruplarıdır bunlar birbirleriyle kankilerdir diğer grupları tınlamazlar sevmezler önemsemezler.Müzik bilgileri ıvrı zıvırı uzar gider tamam o derece bilgililerdir ama yanlarına yaklaşılmaz bu elemanlar sakat elemanlardır bu düşünceleri yüzlerine söylesen seni asarlar ve keserler oyüzden yüzlerine söyleyemiyor kimse umarım beni anlamıştır herkez bu grupların elemanlarıyla birebir irtibata girmektense böle onları sevenleri bilgilendirmek en iyisidir bence , sizce bunun adı korkaklıkmı ? Öle diyorsanız öle olsun bişi demem ...