cok sahane filmdide. keşke o mutantların gücünü alan beyaz cocuk jean in gücünü alsaydı.. sora jean ölmeseydi. wolwerine le jean evlenselerdi.. 🙂 😀
Seether demiş ki:Sen gez hayal alemlerinde 😛
Filme ilk çıktıüı gün gittim beklediğim sahneler oldu tabii ama savaş sahneleri çok kısa sürmüş ve film yalnızca Jean Grey ve Wolverine üzerine kurulu desem yalan söylemem.Adı üzerinde Last Stand filmde X-menler öle öle karakter kalmadı ve devam filmi olucakmış gibi bitti.Ben daha çok efekt ve macera beklerken vurdunun kırdının hemen başlayıp bitmesi beni hayalkırıklığına uğrattı.Sonuç olarak favorim Storm'un ölmemesi ve son filmde ön planda olması beni mutlu etti.Ama ilk filmin yerini tutamaz öznel düşünceme göre. :roll:
pitch-dark demiş ki:Arkadaşlar, filme henüz gitmeyenler varsa şayet, jenerik bittikten sonraki süreçte, hemen ayrılmasınlar filmden. İzlemeyenler olacağı için sürprizi söylemiyorum ama "profesör ile ilgili bir şey" şeklinde küçük bir ipucu verebilirim.
Ayrıca Jean öldü falan ama bilirsiniz ki phoenix küllerinden yeniden doğan anlamındadır. Bilemiyorum artık. Önümüzdeki maçlara bakalım. 🙂
lovecraft demiş ki:Storm desen, artık hava olaylarını kontrol etmekle kalmıyor, bi de parmaklarından şimşek çıkarıyor. İki film arasında yeni yetenekler kazanmış heralde bizim haberimiz olmamış. E tabi "fanlarım beni daha çok görmek istiyor" diye bi bahaneyle filmdeki rolünün artırılmasını istemesi de bunda bi etken. X-men fanlarının hatırına zoraki film çekersen olacağı bu tabi. Ayrıca filme sırf atraksiyon olsun diye sokulmuş mutantlar var. Tabi yine çizgi roman fanatiklerini uyutmak için.