C
cadi2608
Başarılar canım şimdiden yanında olucaz odacanak🙂)
zoytari2 demiş ki:blackperiy_fever demiş ki:zoytari2 demiş ki:ilk konserinde yanında olamıyorum artık bidekilerinde yanında olmak dılegıyle pınarcım tum xıbalba uyelerıne basarılar dılerım.... :roll: [/b]
saol zoytarımmm🙂)
valla daha burdayızz..ilki olmadı bir diğerinee mutlaka bekleruukk..sensiz eğlence mii olurr hiçç🙂)
bensiz olmaz da artık şansss 😆
en iyisi antalya ya gelin siz konsere..
olma mııı 😳
cadi2608 demiş ki:Başarılar canım şimdiden yanında olucaz odacanak🙂)
simaysmy demiş ki:İlk konserinizde malesef yanınızda olamicam arkadaşlar amaaaa 18 Mayıs'taki Ford Club Şenliğinde ve muhtemelen sonraki birçok konserde sizlerleyim 🙂 (reklam kokusu mu var 😛 ) Kim tutar sizi beee!! Özgünnn koşşşşşş Pınar coşşşşş 😀
EmilioDeCarro demiş ki:Xibalba ya ilk konserlerinde başarılar diliyorum.Kolay gelsin kardeşlerim 🙂
simaysmy demiş ki:İlk konserinizde malesef yanınızda olamicam arkadaşlar amaaaa 18 Mayıs'taki Ford Club Şenliğinde ve muhtemelen sonraki birçok konserde sizlerleyim 🙂 (reklam kokusu mu var 😛 ) Kim tutar sizi beee!! Özgünnn koşşşşşş Pınar coşşşşş 😀
EmilioDeCarro demiş ki:Xibalba ya ilk konserlerinde başarılar diliyorum.Kolay gelsin kardeşlerim 🙂
solocu666 demiş ki:Demo falan bekliyoruz artık başarılar hepinize sevgiler en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
solocu666 demiş ki:Demo falan bekliyoruz artık başarılar hepinize sevgiler en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
blackperiy_fever demiş ki:evet ..
ÇİZMELİ KEDİ konseri başarıyla bitmiştir..gelen herkese çok ama çok teşekkürler..
tabi ilk teşekkürüm grubumaa🙂
ellerimize sağlık,yüreğimize sağlık..ayy çok duygulandımm 😳
kutbukuzey demiş ki:Xibalba! Çok keyifli bi konserdi! -KISADEVRE-
Çok keyifli bi gün geçirdik. Bi dahaki konserlerimiz*de aynı hızla, gazla devam eder umarım 🙂 Görüşürüz.
kutbukuzey demiş ki:Xibalba! Çok keyifli bi konserdi! -KISADEVRE-
Çok keyifli bi gün geçirdik. Bi dahaki konserlerimiz*de aynı hızla, gazla devam eder umarım 🙂 Görüşürüz.