Yabancı Diziler

bu dr.who dizisini bi anlamadım gitti arkadaş bilim kurgu mu komedimi bilim kurgu ise gördüğüm efektler vasatın altında idi 😀 Önerirseniz listeme ekleyeyim.

weeds final yaptı ya la. ayrıca şunu ihmal etmişim ne kadar da dadlu.

futurama.jpg

The 4400.

Gene amerikan dizi ensdustrisinin yamuk yaptigi ve finalini gorememis dizilerden biri. Heroes tadinda fakat daha az fantastik ve yasamla iç içe olani + polisiye olani. Gecen gun bitirdim, tavsiye ederim.

*futurama iyi bir secim olmus nino, ozellikle Bender'i cok seveceksin. Ben birkac sezon izledim, sonra stabil izleme durumum olmamaya baslayinca kaldi. geyik ve yetiskinler icin cizgi film klasmaninda.

The It Crowd.

Bir şirketin bilişim departmanında gelişiyor bütün olaylar. 2 pc kurdu ve pc'lerden hiç anlamayan müdürleri. İngiliz dizisi. Toplam 4 sezon ve sezon başı 6 bölümden oluşuyor. 2.sezon en bombasıydı. 5.sezon çekilecek dendi, hala bekliyoruz. Arada bir Marilyn Manson kılıklı bi abimiz çıkıyor, dizinin en bomba karakteri o bence.
the_it_crowd.jpg

The It Crowd.

Bir şirketin bilişim departmanında gelişiyor bütün olaylar. 2 pc kurdu ve pc'lerden hiç anlamayan müdürleri. İngiliz dizisi. Toplam 4 sezon ve sezon başı 6 bölümden oluşuyor. 2.sezon en bombasıydı. 5.sezon çekilecek dendi, hala bekliyoruz. Arada bir Marilyn Manson kılıklı bi abimiz çıkıyor, dizinin en bomba karakteri o bence.
the_it_crowd.jpg

Final bölümünü 8 kere felan izlemişimdir her izlememde güldürür moss şerefsizi 😀

solda ki nin (ismini unuttum) yeni dizisi var. Moone Boy. divxplanet altyazı çıkıyor. ona da atlayın.

Dizideki adı Jen'di. Şimdi baktım IMDB'den, düşük puan almış. Bu aralar dizi izleyesim yok açıkcası. Bir tek American Horror Story'nin 2.sezonu bekliyorum. 8 gün sonra başlayacak.

QuasH,

Valla hocam ben de 2.sezonu komple tekrar tekrar izlemiş biri olarak sana hak veriyorum. Bu İngiliz dizileri az ama öz iş çıkarıyor. Tadı damağında kalıyor insanın. İngilizler dizi işinden çok iyi anlıyorlar.

Beyler masallı diziye başladım: Once Upon a Time http://www.imdb.com/title/tt1843230/

Gecmiste yarim biraktigim butun dizileri bitirdim yakin zamanda. Dizi izleme istegi uyandi bir sure sonra. Bakindim bakindim bulamadim. Bu dedigin ilgimi cekti, basladim ilk 4 bolumu izledim. Anlattigindan yola cikarak "aha, bunu izlerim iste!" dedim, uygun geldi fakat pek gozumde buyuttugum şaşalıkta cikmadi. Gene de baska izleyecek bir dizi bulamadigim icin devam ediyorum. Kotu demiyorum, guzel farkli bir konu ve izlenesi. Baslamisken bitirelim diye dusunuyorum ama dizi devam ediyor sanirim. Yine son bolume gelip 1 sene tatil arasi bekleyecegim fiks 👎

Yeni sezonu geçen hafta başladı yau. İkinci bölümü yayınlandı geçen hafta. İşte öyle çok klas dizi değil zaten. Boşluğa düştüğünde seyredilir öylesine.

Lan biriniz de demiyorsunuz ne diyorsun gardaş anlamadık diye. Geçen hafta yeni sezon başladı demişim, ikinci bölümünü de geçen hafta yayınlamışım vay anasını. Neyse, ilk iki bölüm vasattı. Git gide daha sıkıcı oluyor. Reyting kesin düşmüştür, üçüncü sezonu görmez.

American Horro Story Season 2: Asylum.

İsminden anlaşılacağı gibi dizi bu sefer akıl hastanesinde geçiyor. Jessica Lange ve Evan Peters 2.sezonda tam gaz devam edecek.

Geri