Bol teşekkürler 😀 biz de isteriz. Görüşmek üzerenightbird demiş ki:Yeni Rock-ı dan selamlar.başarılar.. umarım bigün aynı sahneyide paylaşırız 😉
Birlikte hep daha iyiye 😀 Başarılar.._apeiron_ demiş ki:transpoze grubu olarak başarılar dileriz arkadaşlar..yolunuz açık olsun
Senin gibi duyarlı arkadaşların dikkatini çekebildiysek ne mutlu bize. Şayet Yanlış olsaydı bu duyarlılıkta mesajlar almayacaktık. Ama asıl konumuz grubun adının cidden yanlış yazılmış olması🙂 Yalnışın farkına varan arkadaşlara teşekkürler.._JiMi_ demiş ki:Yav arkadaşlar ben bişey dicem kusura bakmayın..Grubun adını bilerek mi yalnış koydunuz??Çünkü hani yalın'dan yalnız yanılmak'tan yanlış olur..Eğer bilerek yapmadıysanız türkçemizi güzel kullanalım lütfen yanlış olsun grubun adı 😀
Teşekkürler.! Sizin de yolunuz açık olsun.doddoo demiş ki:besteniz Ruhsuz'u dinledim çok beğendim,tebrik ederim, daha iyilerini yapacağınıza eminim.Yolunuz açık olsun!
Biz gerekli açıklamayı yaptık sahnede. İlgili arkadaşlara teşekkürü borç biliriz.jacksonke1n demiş ki:Dünkü konuşarock performansında dumura uğradım ,Mert ne oldu öyle ya ? O davulcu ile ilgili birşey miydi,davulunumu çaldırmadı ne :s
umuyoruz cevap için geç kalmamışızdır. O gün biz de çok eğlendik her şey çok güzeldi. İlginiz için teşekkür ediyoruz.aslinda_o demiş ki:Arkadaşlar barışarockta çok çok iidiniz tebrikler baya eğlendik sizle 🙂 her ne kadar kurulan tesisat sorunlar yaratsada sound check alımları sorun olsada sonunda çok ii eğlendirdiniz başarılarınızın devamını dileriz saygılar 🙂