yerli forumlarda ise mevzu ne anlaşılmıyor....Yabancı formlarda gibson ile karşı karşıya getiriliyor
O zaman bu gitarı o arkadaştan almış sonra yok grover vs vs diyip milleti keklemeye çalışıyor 😀 Ucuza alırsın satmak için ama piyasası olmayan gitara da para bağlanmaz 🙂Bir ara bu gitar 5000 liraya satıştaydı. Ebay'de falan biri 800 dolara ikinci el satışa koymuş, sorana onu gösteriyordu satıcı. O da senin gibi keklik avına çıkmış diyince de alınmıştı. Bi tane de epi dot vardı elinde, onu da limited, deluxe bilmem ne diye 5000'den satıyordu. Benim bir gitarıma takas teklif edip üstüne para isteyince ben de 400 dolarlık sıfır fiyatını gösterdim, bunun üstüne çarşaf çarşaf saçma şeyler yazıp engellemişti beni.
Les paullerin hepsi tipsizdir çirkindir diyip kaçıyorumBu tiple zor hacı...gördüğüm en çirkin les paul kasa gitar, sübjektif olmak gerekirse.
Tarihin en ikonik iki gitarından biri hakkında epey ikonoklastik bir görüş. Zevkler ve renkler meselesi tabii ama yine de ayıp ayıp 🙂Les paullerin hepsi tipsizdir çirkindir diyip kaçıyorum
![]()
Yamaha AES 720 Electric Guitar w/ Dimarzio Humbuckers, Grover Locking Tuners, & Padded Gigbag | Reverb Canada
For sale is a Yamaha AES 720 electric in fantastic shape. Features include Dimarzio humbuckers and Grover locking tuners. Guitar sounds and plays great. Two small dings on her, one pictured near the control cavity and then a small chip on the underside of the neck that isn't very noticeable and d...reverb.com
hocam gitar sahibi benim bu kore üretimi güzel bir gitar bir üst modeli 12-13 bin tl tr fiyatı reverb ikinci elde 1500 dolara gördüm aes920 güncel ilan olarak ve formlarda 2009da 935 dolar katolog fiyatına ulaştımO zaman bu gitarı o arkadaştan almış sonra yok grover vs vs diyip milleti keklemeye çalışıyor 😀 Ucuza alırsın satmak için ama piyasası olmayan gitara da para bağlanmaz 🙂
kaç sene önce dediğiniz sene 2017 civarı gibiBu gitar Antalyada 1400 liraya satılmıyordu geçtiğimiz aylarda. Piyasası olmayan bir gitar. Ederi maksimum 1500-2000 tl. Gitarı denemiştim arkadaşım için Antalya'da ama Epiphone da karar kılmıştık. Alan arkadaşın bu fiyatların üstüne çıkarsa elinden çıkaramaz satacak olursa.
ilan açıklamasını direk attım kusura bakmayınyerli forumlarda ise mevzu ne anlaşılmıyor....
yeni bir olay eklerim kardeşimKardeşim önce Türkçe yazmayı öğren.
İlan mı veriyorsun, soru mu soruyorsun o da belli değil.
Ha amacın açtığın ilanı buradan da duyurmaksa, ki şu metni kopyalayıp aratınca bir sürü ilan çıkıyor, o zaman gitarının arkasındaki "japon yapıştırıcısı yanığını" da ilanına ekle.
sıfırı açısından demek istedim beyfendidimarzio manyetik ve grover burguların nasıl 2000in üzerinde bir tutarı var
Bir ara bu gitar 5000 liraya satıştaydı. Ebay'de falan biri 800 dolara ikinci el satışa koymuş, sorana onu gösteriyordu satıcı. O da senin gibi keklik avına çıkmış diyince de alınmıştı. Bi tane de epi dot vardı elinde, onu da limited, deluxe bilmem ne diye 5000'den satıyordu. Benim bir gitarıma takas teklif edip üstüne para isteyince ben de 400 dolarlık sıfır fiyatını gösterdim, bunun üstüne çarşaf çarşaf saçma şeyler yazıp engellemişti beni.