Yamaha Pacifica 112j mi 012 mi(Ayrıca amfi tavsiyesi)

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Yaklaşık 6 yıldır klasik gitar çalıyorum ve şuan hazır indirimde varken elektroya geçme kararı verdim. Şuanlık 112j ile 012 modeline bakıyorum ve max 13 gibi bir bütçem var. Ayrıyetten maddi kısıtlılıktan dolayı mecbur 2.el olarak bir amfi alacağım 3000 lira civarlarında Blackstar ın güzel amfileri var sizin tavsiyeniz ne olurdu. Mesajlarınızı bekliyorum. Not: Genllikle clean tone ve heavy metal çalcağımı ekliyeyim.

Hocam amfinin 2.el piyasası genellikle min 5k ciavır bahsettiğim fiyat bandında önerebileceğiniz başka herhangi bir amfi varmı. Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum. Yada 012 alıp o amfiyi alabilirim anca.

Gitara da 2.elden bak(temiz olanlara) kafan rahat etsin. Amfide cimrileşmeni tavsiye etmem üzülürsün.
Hocam doğru söylüyorsunuz ama insan 2 el alırken korkuyor. Manyetiği sağlammı veya bir hasarı varmı. Şuan bir ilan buldum anfi ile beraber satıyor ve kullanılmadığını iddia ediyor forumda link paylaşmal sıkıntı olmicakza atim. Fakat ilan başka şehirde kargoda sıkıntı çıkmasından korkuyorum.

İyi bi paketleme ve iyi bi kargo dirması lazım. Satıcı ne kadae iyi pakwtler bilmiyorun ama büyük ihtimal yurtiçi kargo ile almaya çalışırım kargoyu. Diğer firmalrda zarar görüceği kesin gibi.

Hocam biliyorum çok sıkıntı ama maalesef izmir içerisinde gerek olsun 012 gerek olsun 112j için hergangi iyi bir ilan bulamadım. Ayrıca biraz araştırdım çoğu kişi kargo olarak UPS tavsiye ediyor. Gitar satılmadan bi karar vermem lazım.

Son düzenleme:

Geri