Ambar gitar 26-27 k civarına thr2 30 wireless getirebiliyor . Okadar çıkamam dersen bataryalı ila olsun diyorsan yamaha thr x var ikinci el şuan sahibindende , oda 13k ya listeli biraz pazarlıkla bir miktar altına alabilirsin. Açıkcası bende portatif dışarda grup arkadaşlarımla calısabileyim diye çok araştırdım. Boss Dual Cube Lx ( Beklenirse 9-10k ya arada fiyatlandırılıyor ) , Boss Katana Mini X (Nedense Tr de gereksiz pahalı normalde 9-10k fiyatlı olmalı ) , Boss Katana Air ve Yamaha thr serilerine fazlasıyla baktım. Yamaha Thr en iyi sound alabilceğin amfi . Diğerlerinin hoparlörleri özellikle diyebileceğim güçsüz . Hoparlörden bağımsız bakarsakda, Katana serisinin tonlarıda biraz plastikmsi geldi. Bir türlü sevemedim .Aslında 23 küsüre şuan oldukça uygun fiyatlı katana air var. Onu çok düşündüm zira wireless özelliğide var ama bir türlü beğenemedim . Dual cube bile daha iyi hissetirdi.. Oda biraz belki daha önce cube kullanıcısı olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum.Muhtemelen son kararım ya thr 2 olcak yada bir prosesör alıp bluetooth hoparlor alıp birlikte takılma olcak.