Y
YaraBandl
insula afiş
Pazargünü saat 19:00 da insula bardayız..
Pazargünü saat 19:00 da insula bardayız..
pearlhuli demiş ki:Grup ismi çok hosuma gitti kayıtları falan varmı bi girip bakayım dedim ama bide ne göreyim 8O 🙂
Solo gitarcınız özhan şu PARADOX'un vokalist ve gitaristi olan özhan dimi? Gerçi buda sorumu sanırım o 🙂 gerçekten şuan buna inandım çok başarılı olcağınız belli tekrar tebrik ediyorum ama keşke VOKAL'dede özhan olsaymış ama ozamanda paradox'un bir anlamı kalmazdı nese şimdiden başarılar diliyorum en yakın zamanda istanbulda konsere bekliyorum paradox la beraber gelirsiniz artık özhan önce onlarla sonlarla sizlerle çalar ıkı gruplada görmek gerçekten güzel olcak özhanı 😆
Grupça hepinize basarılar dılıyorum özhan'a ikinci grubunda ayrıca başarılar diliyorum 8)
YaraBandl demiş ki:pearlhuli demiş ki:Grup ismi çok hosuma gitti kayıtları falan varmı bi girip bakayım dedim ama bide ne göreyim 8O 🙂
Solo gitarcınız özhan şu PARADOX'un vokalist ve gitaristi olan özhan dimi? Gerçi buda sorumu sanırım o 🙂 gerçekten şuan buna inandım çok başarılı olcağınız belli tekrar tebrik ediyorum ama keşke VOKAL'dede özhan olsaymış ama ozamanda paradox'un bir anlamı kalmazdı nese şimdiden başarılar diliyorum en yakın zamanda istanbulda konsere bekliyorum paradox la beraber gelirsiniz artık özhan önce onlarla sonlarla sizlerle çalar ıkı gruplada görmek gerçekten güzel olcak özhanı 😆
Grupça hepinize basarılar dılıyorum özhan'a ikinci grubunda ayrıca başarılar diliyorum 8)
öncelikle herkese selam, pearlhuli sorunu cevaplamak istiyorum, solo gitaristimiz özhan tahmin ettiğin kişi yani paradox un vokal gitaristi olan özhan deil.. herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederiz, konsere herkesi bekleriz..hoşcakalın..