Yardım Lütfen Amfi Feedback sorunu ve ses azalması parazit durumları Boston At - 15 Superblues

Selam arkadaşlar elimde Boston At15 superblues lambalı amfim var , ekleyeceğim kayıtta duyduğunuz üzere bir fır fır yapma ve çaldığım anlarda hafif kesilmeler ses düzeyinin azalması gibi durumlarla karşılaşıyorum bu kayıtta ses 3 tone 4 reverb 3 seviyesinde diğerleri 0'da , sesin tamamen gitme durumu yok lambaları çıkarıp bugün giriş yerlerini wd-40 ile işlem yaptım fırcaladım lambaları tekrardan takıp denedim sonuç
değişmedi , 2 el-84 lamba ruby marka , 12ax-7 lambaların biri mesa diğeri çin malı , lamba ömründen mi
kaynaklanıyor ve hangilerini değiştirmem gerekiyor eğer böyleyse , düşünceleriniz nedir teşekkürler şimdiden

Dosyalar

Son düzenleme:
@bluesyboy hocam sizde böyle bir durum var mıydı bahsetmiştiniz sanırım bu konudan

Ampliyi elden çıkaralı epey oldu. Böyle bir durum yoktu.

Öncelikle herhangi bir pedal bağlı mı?
Ayrıca wd40 yerine yağsız kontak spreyi kullanmak daha mantıklı olur.

Radyo sinyallerini alıyor olabilir. Ayrıca topraklamanız iyi mi?

Lambalarda herhangi bir parlaklık veya diğerlerine oranla daha fazla parlaklık mevcut mu?

Lambalara tahta şiş ile hafif hafif vurabilirsiniz. Vurduğunuzda anormal sesler çıkaran bir lamba varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Ampliyi elden çıkaralı epey oldu. Böyle bir durum yoktu.

Öncelikle herhangi bir pedal bağlı mı?
Ayrıca wd40 yerine yağsız kontak spreyi kullanmak daha mantıklı olur.

Radyo sinyallerini alıyor olabilir. Ayrıca topraklamanız iyi mi?

Lambalarda herhangi bir parlaklık veya diğerlerine oranla daha fazla parlaklık mevcut mu?

Lambalara tahta şiş ile hafif hafif vurabilirsiniz. Vurduğunuzda anormal sesler çıkaran bir lamba varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Herhangi bir pedal bağlı değil, biraz pas vardı lamba soketlerinin girdiği yerde , arka taraftaki demirlerde onları temizledim , topraklamam iyi akım korumalı priz ile kullanıyorum aynı zamanda , parlaklık olayına bakmadım henüz akşam bakacağım , tahta işinide deneyeceğim teşekkürler bilgilendirme için çok sağolun

Geri