dünkü performans gerçekten çok güzeldi galiba o salondaki tek canlı bizdik çünkü bizim dışımızdaki herkes ölü gibi bön bön bakıyodu 😆
İki gitaristinde distortionu var çıkmadan akordlar da yapıldı ama naapalım böyle oldu bu sefer..zorknemesis demiş ki:Ben pek beğenmedim ya birderdim var kötüydü vega fena değildi ama neden marshalın distotion unu kullandınız çok kötüydü tonu birinden isteseydiniz dist... ayrıca 2 gitarın akoru tam turmuyodu...
düzelteyim biziz'de değil barflyda yarın saat 9'dan sonra biz çıkarız heralde..giggle demiş ki:bizizde konserleri varmış...
ama biziz +18 :'(
pardon barfly, yine farketmedi ya 😉batu_han demiş ki:düzelteyim biziz'de değil barflyda yarın saat 9'dan sonra biz çıkarız heralde..giggle demiş ki:bizizde konserleri varmış...
ama biziz +18 :'(
AnJeLiQ demiş ki:bizimle bayağı bir dalga geçtiler...benim neden hiç haberim yok ya
batu_han demiş ki:İki gitaristinde distortionu var çıkmadan akordlar da yapıldı ama naapalım böyle oldu bu sefer..zorknemesis demiş ki:Ben pek beğenmedim ya birderdim var kötüydü vega fena değildi ama neden marshalın distotion unu kullandınız çok kötüydü tonu birinden isteseydiniz dist... ayrıca 2 gitarın akoru tam turmuyodu...