Teşekkürler, yaş 21 tahminen ne zaman oturur hocamÇaban güzel ama ses tonun yaşından dolayı oturmadığı için dinlenmiyor.
Böyle yapıcı eleştirilerin hastasıyız. çok çok teşekkür ederim. üzerinde çalışacağım.Genel olarak fikirler iyi baya bence Elinize Sağlık
"Lan" için söyleyebileceğim;
- Es verilen yerlerde bence bas gitar da susmalı ve fade out bitirişi çok havada bırakıyor parçayı
Uzun bendlerle olan solo çok yakışmış.
- Vokallerin ya mixinde yada söylenişinde bir hamlık var gibi geliyor çok anladığım bir konu değil ama bir garip geldi. Bence bu ses tonu ile de yapılabilir ama nasıl orasını bilemiyorum
"Düştüm Tuzaklara" ;
- Fade out bence yine havada bırakmış
- Vokallerde yine aynı problem var bence. Melodi gayet iyi, 2. vokalin geldiği kısım da gayet iyi olmuş.
sorun olduğunu düşündüğüm kısmı tam nasıl anlatacağım bilmiyorum o yüzden şöyle diyeyim sanki vokal melodileri gitar ile çalınsa daha iyi olurmuş gibi geldi. Vokaldeki ufak entonasyon farklılıkları ön plana çıkıyor
Elinize Sağlık bunlar dışında Temiz olmuş. Solodaki ufak hatalar bir tık hava katmış iyi olmuş
Elinize sağlık 🙏Böyle yapıcı eleştirilerin hastasıyız. çok çok teşekkür ederim. üzerinde çalışacağım.
beğenmenize sevindim dinleyecek yeni bir şarkı olduysa sizin için ne mutlu banaLan baya iyiymiş ya teknik olarak bi yorum yapmayacagım fakat dinlerken baya hoşuma gitti spotifyda beğenilerime ekliyorum dinlenir arada
Teşekkürler iyi dinlemelerİlk sarki kulaga cok hos geliyor elinize saglik.
Teşekkürler İyi dinlemelerlan tam uzun yola giderken dinlenilecek iş olmuş. emeğinize sağlık.
çok teşekkürler gitarlar bias fx 2 denGitar tonları çok hoş olmuş. Ufak tefek üzerine gidildiğinde halledilecek detaylar var ki bahsedilmiş zaten. Elinize sağlık, başarılı buldum ben. 👍