insanların psikolojik durumlarını anlatan ve sadece bir hikayeyle yetinmeyen filmleri çok severim ama yazı tura az da olsa hayal kırıklığı oldu benim için.iki hikaye birbirlerinden ayrık kalmış ve iki hikaye için ortak yönler bulmak için biraz fazla zorlanılmış.ilk hikaye de ki,şeytan rıdvan ın,sanki aklını kaybettiren bunalımlar yaşaması anlaşılır ama hayalet cevherin bunalımı,o kadar inandırıcı gelmedi bana.
sonuçta başarılı ve güzel bir film,bahsettiğim eksiklikleri düşündüm ben biraz.ilk hikaye tamam.ikinci hikaye komik öğeler taşıyor ve o da güzel ama psikolojinin açıklanması açısından biraz yetersiz kalmış gibi geldi bana.
not:ilk yazımı okuduktan sonra,filmi izlemeyenler için pek iyi olmadığını anladım ve değiştiriyim dedim 8O
sonuçta başarılı ve güzel bir film,bahsettiğim eksiklikleri düşündüm ben biraz.ilk hikaye tamam.ikinci hikaye komik öğeler taşıyor ve o da güzel ama psikolojinin açıklanması açısından biraz yetersiz kalmış gibi geldi bana.
not:ilk yazımı okuduktan sonra,filmi izlemeyenler için pek iyi olmadığını anladım ve değiştiriyim dedim 8O