Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlık çok iddialı oldu. Senfonik, Prograssive Power metal türündeki Imperialism albümün birbirinin devamı olan iki parçadan oluşuyor. İlki Fields of Blood ikincisi A New Dawn for Humanity. Umarım beğenirsiniz.
Konsept ideolojik olarak çektiğinden direkt olarak kafada artı puanla başladım dinlemeye ve çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Ama tonların yapaylığı ve çalımın (yani çalım değil de anladınız işte) mekanikliği de kulak tırmalıyor yalan söylemiş olmayayım.
Konsept ideolojik olarak çektiğinden direkt olarak kafada artı puanla başladım dinlemeye ve çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Ama tonların yapaylığı ve çalımın(yani çalım değil de anladınız işte) mekanikliği de kulak tırmalıyor yalan söylemiş olmayayım.
Katılıyorum, sadece gitar kaydedilse bile albümün genel kalitesi ciddi anlamda artacaktır bence de ama imkanlar nedir ne değildir bilmiyorum tabii ki 🙂
Bu arada özensiz biri değilim duygu kasmak için de söylemiyorum ama gitarlarımı kızıma doğum günü hediyesi bir çocuk odası takımı almak için satmıştım. Pişman mıyım? Hayır. Şimdilik Laptop ile üretmeye devam. İlerde bakarsınız devran döner. Dinleyen dostlara çok teşekkürler
Bu arada özensiz biri değilim duygu kasmak için de söylemiyorum ama gitarlarımı kızıma doğum günü hediyesi bir çocuk odası takımı almak için satmıştım. Pişman mıyım? Hayır. Şimdilik Laptop ile üretmeye devam. İlerde bakarsınız devran döner. Dinleyen dostlara çok teşekkürler