Yeni başlayan biri için akustik - elektro akustik gitar önerisi

Takamine GD11M-NS önerisine katılıyorum
Hocam affına sığınarak ben katılmıyorum çünkü kapak dahil full maun kasa. Çok çıngırdar gibi geldi bana. Yan ve arkalar maun kapak ağacı en azından ladin olsa daha hoş bir tınısı olabilir. O nedenle önerdiğin diğer GD modelleri çok daha tatmin edebilir. Bununla beraber bütçeye uygun şekilde fiyat performans ürünü olarak Cort AD880 ya da 810 önerebilirim.

Hocam affına sığınarak ben katılmıyorum çünkü kapak dahil full maun kasa. Çok çıngırdar gibi geldi bana. Yan ve arkalar maun kapak ağacı en azından ladin olsa daha hoş bir tınısı olabilir. O nedenle önerdiğin diğer GD modelleri çok daha tatmin edebilir. Bununla beraber bütçeye uygun şekilde fiyat performans ürünü olarak Cort AD880 ya da 810 önerebilirim.
Estağfurullah, doğrusu sen akustik gitar konusunda epey daha tecrübelisin abi, dediğim gibi ilk ve tek akustik gitarım bu. Ama ne bileyim bana güzel geliyor sesi.

Önerdiğin Cort gitarlar ve benim diğer önerilerim de gitarı yeni öğrenecek biri için gayet yeterli olur sanırım. Deneyip sesini dinlemek lazım belki de, kişisel işler biraz sonuçta.

Sonuçta fiyat olarak yakınlar, çok daha ileri modellere gitmeye gerek yok en azından.

Son düzenleme:

Geri