Üslubum genelde sevilmez ama en çok bilmediği / doğru bildiğini sandığı bir şeyi duymaları hoşuna gitmeyenler gücenir.
Size yardımcı olmak adına yazdım, fakat siz kendinize yardım edilmesini değil; sanırım yakarışlarınızı / ağlamalarınızı "çok bilmişlere" duyurmak için gelmişsiniz. Yetersiz veri ve tanımlamalarla sadece dertleniyorsunuz.
0'dan başladığını en başından beri açıkça belirten birine laf sokup bilgelik taslamak ne oluyor ?
Amaç yardım etmek mi yoksa "Aa senin bilmediğin şeyleri biliyorum" diye övünmek mi ?.
Peki bu bilgiler edinilirken kimlerin/nasıl insanların arkasından koşuldu/ayak işleri yapıldı, YouTube'dan kaç saatlerce kopya çekildi ?
Yeni başladı diye illaki gidip ikinci eline 5 bin istenen Marshall mg10 çöpünü mü alsın kulak tırmalasın diye ?.
Yeni başlayan öğrenci gitarı/amfisi diye bişey yok, her bütçeye göre var.
Öyleyse ehliyeti yeni alan herkes tofaş şahin, motor ehliyeti alan da 50cc scooter alsın.
30 yaşında başlayıp aylık geliri asgari ücret olan 15 binlik ibanez rg ile, aylık 100 bin geliri olan da 160 binlik U.S.A jackson ile başlayabilir keyfine göre.
Bu amfiyi alacak kadar parası varmış almış.
Bilgisayar kullanan bi insan bu amfiyi de çözer.
Yani tofaş yerine Audi A3.. 50cc yerine 250cc almış" diye benzetebiliriz..
Yardım için başlık açan kişi kibarca belirtmiş artık sizden yardım istemediğini.
Böyle bi durumda kendine saygısı olan biri tek satır yazmazdı ama halâ ısrarla devam ediyorsun çok bilmişlik taslayıp küçümsemeye.
Herşeyi biliyorsan bu bilgini ve zamanını burada 0'dan başlayanları küçümseyip laf sokmak için fırsat kollayarak ziyan etmek yerine, gidip Sedar Öztop ile çalışmanı tavsiye ederim.
Belki bu sayede Serdar'dan mütevazilik bulaşır da kibirden arınırsın.