Yıllar yılı okurum benzer başlıkları, nasılsa gereken cevaplar verilmiş diye yazmam çizmem hiç ama, diğer konuyu ve bunu okuyunca yazmadan duramadım.
1- Bahsi geçen müzisyen ablamıza bir değerlendirme yapmak istemiyorum, ama onu bu şekilde lanse etmek direkt olarak bende önyargı oluşturdu.
Yıllardır bir çok tarz müzik ve özellikle de rock müzik yapan birisiyim Türkiye'de TÜRKÇE ! Neden denecek olursa; kendimi en iyi olarak anadilimde ifade edebiliyorum, ameleliğimdendir (!) , belki de...
Bu durumdan da hiç ama hiç gocunmadım... Batı kökenli müzik yaptığım için ise, onlar gibi olmaya asla çalışmadım, artistik tercih mevzudur bu konuda övmek ya da yermek bana düşmez...
2- Pop'çular da şöyle böyle destek var denmiş, kendim de pop yapıyorum ve piyasanın içinde olan bir çok pop yapan arkadaşlarım var, yeni çıkan biri olduğunda inan her müzisyen oturup, nerde ne yapmış, nasıl bir iş çıkmış, diye irdeliyor. Aaa yeni çıkmış arkadaş hadi destek verelim diye bir olay hiç bir endüstride yok.
3- Yeni çıkan bir isim yaptığı işle anılmalıdır, yapmaya ya da yaptırmaya çalıştığı reklam, kitlesine sunacağı prodüksiyonun önüne geçiyorsa, o yeni çıkan arkadaşları zevkle gömmek boynumuzun borcudur.
4- Çay Erdal Bakkal'da içilir 😀 Hadi iyi akşamlar...