Yeni elektro gitar alicam oneri

1) 8000 TL' ye ömürlük gitar alamazsın.

2) 2. el mi sıfır mı almak istiyorsun?

3) Tarzın tam olarak nedir? Hangi müzik türlerini çalmak istiyorsun?

4) Evin müstakil mi apartman mı? Ona göre amfi önerilecek.

8 değil hiçbir fiyata ömürlük alamazsın... hem zevkler, hem beklentiler değişir, gelişir.. gitar da nihayetinde bir araçtır... ömürlük palto var mı, veya ömürlük bilgisayar...?

doğru diyorsunuz yanipek bir bilgimyok kb

yani ömürlük dediğim sağlam bişey istiyorum 1 yılda sıkıntı cıkarcak bişey değil

sıfır olması daha iyi 2.el nolcağı bilinmez

duman,manga,kargo gibi gurupları dinliyorum hosuma baya gidiyor

amfi apartmandayım ama aile apartmanı pek sıkıntı olmaz ama yineden inletcek bisey olmasın

ilgilendiğiniz cok saolun

8 bine sıfır alacağın gitar 2. el 8 bine alacağın gitardan çok daha kötü olacaktır. Eli yüzü düzgün, sorun çıkarmayacak gitarlar 20-25 binden başlıyor.

Merhaba ben Luthier Sinan Akbaba. Bu firmada uzun yıllar çalıştım ve linke koyduğunuz ürünü de çok kez müşterilerime sattım ancak söylemem gerekir ki kesinlik alınmaması gereken gitarlar listesinde 1. sıradadır. Olduğu gibi her şeyiyle problemdir gürültüsünden geçilmez perdeleri testere gibidir. Daha alternatif bir seçeneklere yönelin.

Merhaba ben Luthier Sinan Akbaba. Bu firmada uzun yıllar çalıştım ve linke koyduğunuz ürünü de çok kez müşterilerime sattım ancak söylemem gerekir ki kesinlik alınmaması gereken gitarlar listesinde 1. sıradadır. Olduğu gibi her şeyiyle problemdir gürültüsünden geçilmez perdeleri testere gibidir. Daha alternatif bir seçeneklere yönelin.
Abi madem bilgilisin piyasi falan biliyorsun bana onerebilcegin bişey varmı rica etsem

Abi öğrenciyim yeni elektro gitar almayı düşünüyorum butcem 8bin ilk defa alicam ama ömürlük bişey istiyorum

KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi Başlangıç Paketi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024

bunu dusunuyorum iyimidir yada başka bişey onerirmisiniz(humbecker tarzı bişey istemiyorum)​

ben senin yerinde olsam bir gitar mağazasına gidip beğendiğim, durumu iyi bir gitar alırdım. öneri olarak bir marka ya da model veremem.

Geri