Yok değiştirilmez. Zaten çok pahalıya kaçar dedim ben de. Yeni takim tel, internetten bakarak değiştirin ya da luthiere götürünbir tel için burgu mu değişilir yav zaten öğrenciyiz ocağımıza incir ağacı dikilir...
Yok değiştirilmez. Zaten çok pahalıya kaçar dedim ben de. Yeni takim tel, internetten bakarak değiştirin ya da luthiere götürünbir tel için burgu mu değişilir yav zaten öğrenciyiz ocağımıza incir ağacı dikilir...
taktırmak ne kadara maal olur?Yok değiştirilmez. Zaten çok pahalıya kaçar dedim ben de. Yeni takim tel, internetten bakarak değiştirin ya da luthiere götürün
Tel takmayı öğrenmek gerek, bedava yapan bile olsa yaptırmayın...1-2 paket takım teli mundar etmek pahasına da olsa bunu öğrenmek şart...taktırmak ne kadara maal olur?
kendin takmayı öğren... basit bir işlem, bir iki video seyret halledersin... ayarını yapmayı da öğrentaktırmak ne kadara maal olur?
O nasıl oluyor?Sarmanın dışında bir de telin hep sarılı kısmın altından devam etmesi gerekiyor. Videoda bazı teller sarımın üstünden gidiyordu. Ayrıca çalmadan önce elinle telleri esnettin mi? Çok sarmış olsan bile esnetmen gerekiyor yoksa hemen kaçırır.
Akort olmuş muydu bunu yaptığınızda ? Meraktan soruyorum. Yani akort yaparken asıl derdin fazlalık teli bir an önce kesmek olduğunu düşünen kafa yapısının nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum.tellerde sadece bşr tam tur attım gerisini kestim ilerde sorun olur mu
Uygulamada Akor olmuş gözüküyordu ama sesin bir alakası yoktu.Akort olmuş muydu bunu yaptığınızda ? Meraktan soruyorum. Yani akort yaparken asıl derdin fazlalık teli bir an önce kesmek olduğunu düşünen kafa yapısının nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum.
Tecrübe budur: Kötü kararlar verirken kazanılan şey.