Yeni gitar hakkinda.

Şu squier classic vibe stratocasterlar çok hoşuma gidiyor. Almak için para biriktireyim diyorum lakin sapları parlak cilalı. Ben mat cila seviyorum. Vat mıdır bunun bi çaresi arkadaşlar? Yeni sap 10k alınmaz. Mevcut gitarin cilası değiştirilebilir mi? Parlak cilaya tamam desem çok pişman olur muyum ilerde? Önerebileceğiniz o ayarda başka ne gibi gitarlar var? Suan elimde fender newporter player var. Amfim yok. 7 aydır bu gitarlayim. Elektro ile atılan solari yeni gitarı bosverip bunla çalabilir miyim? Egzersiz veya teknik öneriniz var mıdır? Düşük tansiyon tele geçsem elektroya yakın bi his olur mu? Daha önce sahnede squier affinity strat kullanmıştım fena değildi ama aman aman ds değildi. Baya uzun oldu ama yardımcı olacak bilgili, tecrübeli ve yetenekli arkadaşlarımızın aramızda olduğuna eminim şimdiden teşekkürler.

Hayır bu numara zımparalar sadece yüzeyi matlaştırır verniğin kalınlığına çok etkisi olmaz. Bazıları önce 220-400 numarayla verniği iyice incelttikten ya da tamamen söktükten sonra 1000-1500 ile pürüzsüz hale getiriyor bu da bir tercih.

Son düzenleme:

Geri