- Konu Sahibi Konu Sahibi
abi sektörün dinamiklerini henüż bilmiyorurmEmrah'ım custom sipariş alıyor musun? Bana da Gibson tonu lazım ama yaşlandık, fıtık olmaktan korkmaktayız 😆
abi sektörün dinamiklerini henüż bilmiyorurmEmrah'ım custom sipariş alıyor musun? Bana da Gibson tonu lazım ama yaşlandık, fıtık olmaktan korkmaktayız 😆
100 Liram var böyle bir şey alsam Metallica Soundu alabilirmiyim 🙁
Emrah'ım custom sipariş alıyor musun? Bana da Gibson tonu lazım ama yaşlandık, fıtık olmaktan korkmaktayız 😆
Her şeyimiz farklı. İstediği kadar dava açsın. Headstock farklı, inlayler farklı, duman tonu yok. Orcinal tasarım.
Gitar fetişistleri bu duruma ne diyecek merak ediyorum.Ortada gitar kalmamış ben sadece odun görüyorum 😀
Çok ses getirecek.
Kizmayin ama, bende de öyle cüsseli, heybetli, babayiğit gövde olsa ben de gitarda gövdeye lüzum görmem 🙂
Jack White iki tahta bir manyetik çakınca "vouuuuv" ama de mi? Sizi vefasızlar siziii 😀😀
Çok tehlikeli adamlar var bu forumda. Öyle böyle değil🙂
Adamlar sizin projeyi araklamış üstad keşke patent dairesinden isim hakkını almış olsaydınız 🙂
Hakan Hocam izninle 🙂Jack White iki tahta bir manyetik çakınca "vouuuuv" ama de mi? Sizi vefasızlar siziii 😀😀
Prensip gereği dava açmıyorum.Benim üreten zihniyete olduğu kadar kopyalayan zihniyete de saygım var.Üniversiteyi fotokopiyle geçtim ben.
Ayrıca gitarımın çakmalarını görmek beni üzmez,bilakis onurlandırır
Toplumsal mesajımı da verim hacı :
Taklitler asıllarını yaşatır.
Diğer pek çok parça gibi köprüyü gitarda gereksiz görüyorum.Whammy bar falan komik olmayalım.O kadar gereksiz ki.