İyi günler. Şu anda elimde bir Epiphone Les Paul Special 2 Limited Edition elektro gitar ve Marshall MG15CFR amfi bulunuyor. Ancak müzikal yolculuğumda bir yenilik yapmayı düşünüyorum ve bu ekipmanları daha modern ve benim zevkime daha uygun olduğunu düşündüğüm Epiphone Les Paul Standard 60's Bourbon Burst ve Marshall Code 50 ya da Boss Katana 50 MK2 ile değiştirmeyi planlıyorum. Müzik konusunda bir sonraki adımı atmadan önce, belirtmeliyim ki profesyonel bir gitarist olma gibi bir idealim şu an için yok. Ayrıca, sahneye çıkıp kalabalıklara müzik icra etme gibi büyük bir hedefim de olmadığı için bu değişikliğin benim için ne kadar önemli olduğunu sorguluyorum. Bu değişimi yapmaya karar vermek sadece bir istek meselesi değil, aynı zamanda finansal bir karar da; çünkü bu tarz bir değişiklik bedelsiz gerçekleşmeyecek ve fazla miktarda para harcamam gerekecek. Haliyle, bu yatırımın gereksiz bir harcama mı olacağını düşünüyorum. Değişiklik düşüncemin arkasında yatan sebeplerden biri de donanımsal farklılıklar; Epiphone Les Paul Special 2 Limited Edition modelinde iki tane knob bulunurken, Standard 60's modelinde dört farklı knob olması, performans ve ton yönetimi açısından daha fazla seçenek sunuyor. Ayrıca, mevcut gitarımın dış görünüşü pek hoşuma gitmiyor ve estetik açıdan daha hoş bulduğum Standard 60's modelleri bana daha çekici geliyor. Amfimi değiştirmek istememin sebebi de mevcut amfimin ton, efekt yelpazesinin geniş olmaması.