Yeni Gitarda Renk Seçimi Anketi

hangi renk?

• 1

Oylar: 11 25.0%
  • 2

Oylar: 2 4.5%
  • 3

Oylar: 6 13.6%
  • 4

Oylar: 11 25.0%
  • 5

Oylar: 14 31.8%

• Toplam oy veren
    44
  • Anket kapandı .
Ben de şöyle bir örnek bırakayım;
assaf.webp

Untitled123.webp

Hocam diğer gitarların hemen hepsi natral ağaç dokusu ve cila. Sadece bir tanesi solar pigment. Bir tanesi de mat siyah. Ama ne bileyim yeşil yada mavi benim için gerçekten çok radikal renkler olur sanırım 🙂
ağaç renklerine yakın seviyorsun sanıyorum. bana da diğer renkler ciddiyetsiz gelir ama söylediğim renk serileri değişiklik için düşünülebilir gelmişti 🙂

zkhkes.jpg

ağaç renklerine yakın seviyorsun sanıyorum. bana da diğer renkler ciddiyetsiz gelir ama söylediğim renk serileri değişiklik için düşünülebilir gelmişti 🙂

zkhkes.jpg

Hocam aslında super strat ve X axe larda, yada Kelly yada Explorer gövdelerde kesinlikle renk düşünebilirim. Hatta çok ta yakışır. Ama Les Paul ve stratlarda nedense yakıştıramıyorum. Sanki karakterlerine uymuyor gibi geliyor. Birde işin içine abalone inlayler ve bindingler girecek.

Bu yaptığınız tasarım root beer rengine çok yakın. Ama burst etkisini less burst olarak ve donanımı da gold olarak görmekte fayda var.

Senin tasarımından yola çıkarak bir tasarım daha yaptım hocam. Ve üzerindeki her değişiklik kontrol dahilinde oldu. Bigsby de yakıştı gibi sanki...

Screen Shot 11-27-15 at 07.03 PM.webp

Son düzenleme:

Geri