yeni gitardan gelen dip sesi

Merhabalar, ben yaklaşık 1 senedir gitar çalıyorum. İlk gitarım LTD EC-256 model Les Paul tipi bir gitar. Yani anlayacağınız, gitar konusunda başlangıç seviyesindeyim.

Yeni bir Schecter Omen Elite-6 (sabit köprülü) gitarı internetten satın aldım. Gitarım bugün elime ulaştı. Amfide, köprü manyetiğindeyken cılız bir dip sesi alıyorum. Bu ses sürekli olarak var. Ancak sap manyetiğinde bu ses yok. Aynı amfide LTD marka gitarımda herhangi bir dip sesi problemi yaşamıyorum. Amfim Marshall MG10.

Bu durum normal midir? Sizce gitarı iade etmeli miyim? Etrafımda gitar çalan kimse yok ve taşrada bir yerde yaşıyorum. Luthier bulma imkanım da yok.

selamlar, tipini beğendiğim bir gitardı. metal müzikte icra etmek istediğim için bu gitara yöneldim.😊 aslında Floyd rose'lu bir gitar almak istiyordum. FR köprüyü merak ediyordum. ama aşırı üşengeç birisi olduğum ve burada da floyd rose köprü yeni başlanyanlara uygun olmadığı hakkında bir sürü yorum okudum ve sabit köprülü olanı aldım.

selamlar, tipini beğendiğim bir gitardı. metal müzikte icra etmek istediğim için bu gitara yöneldim.😊 aslında Floyd rose'lu bir gitar almak istiyordum. FR köprüyü merak ediyordum. ama aşırı üşengeç birisi olduğum ve burada da floyd rose köprü yeni başlanyanlara uygun olmadığı hakkında bir sürü yorum okudum ve sabit köprülü olanı aldım.
iyi bi amfiyle birlikte ec256 da gayet chuglar.

Geri