Merak ettiğim boyayı atarken yaptığınız bir hatadan dolayı mı, boyanın türünden dolayı mı yoksa boyanın tabanında gitarın ağacından dolayı mı böyle bir sıkıntı oldu. Ben de biliyorsunuz benzer bir çalışma yürütüyorum ancak bendeki bu kadar ölü bir gitar değil sadece gövdeyi yeniden boyayıp elektrik donanımını yenileyeceğim gitarın, fret-klavye bakımından sonra bitecek benim işim gitarla. Tonal olarak bir değişme beklemiyorum yani, istediğim sonuca ulaşınca da öyle başlık açar deneyimlerimi paylaşırım ya da buradan paylaşırım diyedüşünüyorum. Bendeki durum bu kadar kötü görünmüyor uzaktan şimdilik, şu an ilk renk boyayı attım sanıyorum 5 kat attım, aşırı ince 5 kat oldu toplam, hala ağaçtaki kılcal çizikler görünüyor boya 5 kat olmasına rağmen, keşke daha ince zımparayla girişip tamamen yok etmeye çalışsaydım benden önceki elemanın yaptığı çizikleri ama yine de zımparanın yönü bu sefer görünecekti, boyayı çok ince atıyorum çünkü. Bundan sonra asıl işçilik girecek sanırım devreye 😀 Dur 1-2 foto da ben atayım madem, ilk kat beyaz zaten 😀