Yeniharman - Eskişehir

MOÐOLLAR ve YeniHarman > 4 Mayıs > Hayal Cafe Del Mar (Eskişehir)
Efsane bir isim olan MOÐOLLAR adı altında o müthiş insanlarla anyı sahneyi paylaşmak bizim için büyük bir onur olacak.,
------------------------------------------------------------------------

Her Cuma Carpe'Diem (Eskişehir)

Bir aylık aradan sonra yeniden bar programlarına başlandı. Normalde Cumartesi olan Carpe'diem programları kısa bir süreliğine (1 ay kadar) Cuma günleri.
YeniHarman+GÖKSEL+Zardanadam > 6 Mayıs > Çanakkale 18 Mart üniv.
GOKSEL VE ZARDANADAM ile Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Bahar Şenliklerindeyiz...
Hayal Kahvesin'deyiz Afislere Dikkat!!! 🙂

www.yeniharman.net
İNDİR bölümü güncellendi.
Yeni kayıtlarla yeniHarman besteleri

😉 arkadaşlar superdiniz...sizi ilk defa dinledim ve gerçekten besteler özellikle çok begendim ...iyi bi konser oldu .. çanakkalenin rüzgarı bile arıza çıkaramadı 😆 bu arada fotografları elinize ulaşltırıyrm en kısa zamanda....kolay gele ..müzik sizi kutsasın 😉

Arkadaşlar ben de çok beğendim. Sedece CLİMB ile başlayınca çok gaza geldik kızarkadaşımla... Sonra tarz epeyce bir değişti 🙁 Ben de bas çalıyorum ve Harun'u harika buldum! Verdiğiniz müzik ziyafeti için çok teşekkürler!

Canakkale'de tanistigim Yeni Harman'a Roxy'de basarilar dilerim. Carsamba aksami bir aksilik olmaz ise gelmeye calisacagim. Ne de olsa Eskisehirliyim 😎

roxy de basarılar arkadaşlar...gönüllerimiz kazanmanızdan yana...rakipler arasında grizu gibi gruplarda var!!!
siz müzik adına çok güzel işlere imza attınız,atıyorsunuz da.eskişehir de gençler sayenizde stres,sinir denen şeylerden arınıyor sanırım🙂 bir gün güzel bir albüm yapıp güzel yerlere geleceğinize eminim...tanrı sizi güzel melodilerden asla mahrum bırakmasın!!!

Geri