etkilendigimiz sanatcilar arasindadir kendileri 8O 8O 8O 8O 😀 😆 8) 😳 :evil: :idea: hehehehpudding demiş ki:bana gülün isterseniz isterseniz dalga geçin haha 😀 sizi de severim ayrıca 😀
ama şu sarsmadanın son versiyonun girişi ; ismail yk - nerdesin e benziyo galiba 😀
backspace demiş ki:etkilendigimiz sanatcilar arasindadir kendileri 8O 8O 8O 8O 😀 😆 8) 😳 :evil: :idea: hehehehpudding demiş ki:bana gülün isterseniz isterseniz dalga geçin haha 😀 sizi de severim ayrıca 😀
ama şu sarsmadanın son versiyonun girişi ; ismail yk - nerdesin e benziyo galiba 😀
ya benim anlamadığım ismail abimizin şarkısının girişine dikkat etmen ve ayrıra bunu aklında tutup sarsmadana benzetmen! bu olay daha çok dikkate değer bence 😉 😉 😉pudding demiş ki:bana gülün isterseniz isterseniz dalga geçin haha 😀 sizi de severim ayrıca 😀
egexxxx demiş ki:ya benim anlamadığım ismail abimizin şarkısının girişine dikkat etmen ve ayrıra bunu aklında tutup sarsmadana benzetmen! bu olay daha çok dikkate değer bence 😉 😉 😉pudding demiş ki:bana gülün isterseniz isterseniz dalga geçin haha 😀 sizi de severim ayrıca 😀