Yetenekmarket adlı müzik mağazasının sitesinden nux MG-300 adlı prosesör ve SX ga 1065 model amfi aldım(uygun fiyatlı olduğu için bu siteyi tercih ettim). Siparişi onayladım ancak ödeme frauda takılmış. Birileri bana ulaşarak aşağıdaki eke bıraktığı linki görünce kıllandım. Google yorumları sahte gibi durmuyor, ve tuzlada gerçekten böyle bir mağaza var fakat böyle bir şey ile daha önce karşılaşmamıştım. Banka ile iletişime geçeceğim ancak sizin tavsiyeleriniz var mıdır ve iş yerini tanıyanınız daha önce buradan alışveriş yapanınız var mıdır merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim.
*Güncelleme* Arkadaşlar ürünler elime ulaştı ve müşteri hizmetleriyle sonrasında da bizzat konuştum attığım ekran görüntülerin yetenekmarketle bir ilgisi yok. Kendileri güvenilir. Müşteri temsilcisi olan Mustafa Bey'de beni arayıp bizzat bilgi verdi. Bu dolandırıcılar bir şekilde bilgileri alıp satıcı gibi davranıyorlar ama siz de itibar etmeyin bu tarz şeylere. Dediğim gibi ürünler elime kutulu ve faturalı şekilde ulaştı buradan da ilgilendiği için Mustafa Bey'e teşekkür ediyorum.
*Güncelleme* Arkadaşlar ürünler elime ulaştı ve müşteri hizmetleriyle sonrasında da bizzat konuştum attığım ekran görüntülerin yetenekmarketle bir ilgisi yok. Kendileri güvenilir. Müşteri temsilcisi olan Mustafa Bey'de beni arayıp bizzat bilgi verdi. Bu dolandırıcılar bir şekilde bilgileri alıp satıcı gibi davranıyorlar ama siz de itibar etmeyin bu tarz şeylere. Dediğim gibi ürünler elime kutulu ve faturalı şekilde ulaştı buradan da ilgilendiği için Mustafa Bey'e teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: