DaYs_oF_PuRGaToRY demiş ki:CedriX demiş ki:Bunun kesinlikle tek nedeni yönetmenden ve oyunculardan cok daha fazla beklenmesi ile alakali bir olay. Eger normal bir yönetmen yapsaydi ve Tom Hanks yerine Ben Stiller oynasaydi cok daha fazla tutulurdu. Film Steven Spielberg e yakismayan kliseler ile doluydu ve en iyi oyunculardan biri basroldeydi ve öyle bir filmde bir tane bile kliseye bile izin verilmemesi lazim 🙂
Daha güzel açıklanamazdı. Teşekkürler 🙂
Ne demek Days`cim burda bir bakima ögrenmek icin variz 😀
strakur_stor demiş ki:kahrolsun holywood!!!!! yaşasın avrupa sineması!!!!!!!!! kahrolsun sahtecilik,odun gibi ruhsuz oyuncular,abartılı efektler! yaşasın yeni gerçekçilik!! (bu arada matrix ne güzel film beaa şaka şaka 🙂)
Hollywood`a tamamiyle kahrolsun diyemem ben zaten amerikan film pazarinin %95`i Hollywood dan cikmadir ama guzel seyler cikariyorlar arada birde olsada 😀 yani Hollywood a hayir diyip butun amerikan filmlerini protesto edenler de var ve onlar daha yanlis bir sey yapiyorlar. Amerikan bagimsiz sinemayi ben cok severim sahsen. Super filmler cikiyor bagimsiz sinemadan. Cok unlu Hollywood yönetmenlerinin kariyerlerinin ilk 10 yilinda cikardiklari filmlerin hepsi bir ayri superdir ama 10 yil sonra nedense nerdeyse hepsi bir dususe gecer. Buna bir suru örnek var tabi Francis F. Coppala, Steven Spielberg 1998`den beri dususte, Oliver Stone ayni sekilde Natural Born Killers dan beri duzgun bir film cikarmadi vs. vs.
Woody Allen filmlerinin hepsi tavsiye edilir. Adam her yil bir film cikariyor ama her filmi cok iyidir.
Biraz basligin konusunun disina ciktim ama söylemek istediklerimi söyledim en azindan...