Yine concon bi pop şarkısı keşfettim

Sabah akşam dinimle dalga geçen elemanlar forum kurallarından bahsediyor.
Ya şimdi polemiğe girmiyim diyorum da sizinle kim dalga geçti neye kuruldunuz belli degil. Mesela biri son paylaşımınızın bulunduğu başlığa geçen haftaki kaydınız daha iyiydi bir haftada gerilemişsiniz yazmış siz de arkadaşa gerizekali diye hakaret etmişsiniz. Paylaşımınızı ilk ben dinledim Allah inandirsin taslakta duruyor geçen kaydınız daha iyiydi nasıl bir haftada gerilediniz diyecektim sonra vazgeçtim iyi ki de vazgecmisim. Kaldı ki iyi kötü farketmez herkes buraya atılan şeyi değerlendirebilir siz bana kötü yorum da yapsanız ben size hakaret etmezdim mesela. Kaldı ki size kötü de yorum yapılmadı. Önceki kaydınızı net hatırlamıyorum ama ona yorum yapmıştım 1 haftalık birinin çalması gibi değil güzel çalım diye. Bu son attığınız kayıt ondan kötü. Bu yorumda kötü olan şey ne? Gidip adama hakaret etmişsiniz. Lüzumsuz. Menopoz desek daha genç olduğunuzu söylediniz geriye kalan tek ihtimal okuduğunuzu algılayamamak.

Velhasıl bu sizle yine ilk ve son muhatap oluşum. Bi IQ testi öneriyorum size.

Ya şimdi polemiğe girmiyim diyorum da sizinle kim dalga geçti neye kuruldunuz belli degil. Mesela biri son paylaşımınızın bulunduğu başlığa geçen haftaki kaydınız daha iyiydi bir haftada gerilemişsiniz yazmış siz de arkadaşa gerizekali diye hakaret etmişsiniz. Paylaşımınızı ilk ben dinledim Allah inandirsin taslakta duruyor geçen kaydınız daha iyiydi nasıl bir haftada gerilediniz diyecektim sonra vazgeçtim iyi ki de vazgecmisim. Kaldı ki iyi kötü farketmez herkes buraya atılan şeyi değerlendirebilir siz bana kötü yorum da yapsanız ben size hakaret etmezdim mesela. Kaldı ki size kötü de yorum yapılmadı. Önceki kaydınızı net hatırlamıyorum ama ona yorum yapmıştım 1 haftalık birinin çalması gibi değil güzel çalım diye. Bu son attığınız kayıt ondan kötü. Bu yorumda kötü olan şey ne? Gidip adama hakaret etmişsiniz. Lüzumsuz. Menopoz desek daha genç olduğunuzu söylediniz geriye kalan tek ihtimal okuduğunuzu algılayamamak.

Velhasıl bu sizle yine ilk ve son muhatap oluşum. Bi IQ testi öneriyorum size.
Sİzinle bir sorunum yok, şarkınız da gayet güzel olmuş. Konunuzu kirletiyorum kusura bakmayın bu yağcıyı görünce dayanamadım.
Benim sorunum kalabalıklarla birleşip dinimden imanıma her şeyimle dalga geçmek için koşan tiplerle. İki haftalık gelişimim isimli konuda bu çapsızlar ne hakaretler ettiler hepsi duruyor. Kötü yorumlar tabii olacak zaten iyi çalmıyorum bunun farkındayım. Zekası gerilemiş diyerek tepki verdiğim eleman bana "namaz mı seni kılıyor sen mi namazı kılıyon zuhaaa, fender yerine midex almış puhaa" diyen kişi ki midex aldığımı nereden çıkardı hala bilmiyorum.

kim senin dininle dalga geçti burada kimse kimsenin diniyle sırf o dine mensup diye dalga geçmez eğerki geçen birisi varsa onunda burada yeri yoktur zaten ki senin buraya ne yapmaya geldiğin hafiften belli olmaya başladı.
Nerde daha dün üye olmuş bebe var siteyi babasından çok savunuyor, komik. Bilmediğin mevzulara yorum yapma o zaman kardeşim.

Ne yapmaya çalıştığımı yaz hele de ben de öğreneyim.Ulan bir tane faydalı konu açmamış yazı yazmamışsınız tüm gün forumda biri çıksa da laf atsak diye geziyonuz.

El hareketi çeken ayıplı maymun fotoğrafı gönderen tip sensin, bir de forum kurallarından bahsediyorsun çarpık zihniyetli.

Geri