Harika bir konserdi.. ne kadar olsa o kadar az aslında.. Yırtık Uçurtma konserleri 3 günlük tek grupluk festival şeklinde düzenlense süper olur : )
www.yirtikucurtma.com konuk defterinden konserle ilgili bir kaç yorum:
"Yırtık Uçurtma 15.4.2006 Passage Live konserin de sevenLeRi iLe bi kez daha saLLadı Taximi,saLLamak da neymiş!!! BeyoğLu semaLarından öööLee bi süzüLdü ki yeri göğü inLetti(k) ortaLığı yıktı(k) bizi bizLerden aLarak yürekLerimize dokundu...Önce DumanLı DağLar iLen açtı MutLu ve sonrasında daha nLer nLer
🙂) OnLar uçtu arkaLarına bizLeri de takaraktan, süzüLdük gökLerde hiç durmaksızın; yok be abi yok, böyLe de çaLınıp söyLenmiz ki, bu da yapıLmaz ki bizLere!...Yırtık Uçurtmam; sEn uçtukça biz de hep yanındayız, hEp uç ki bizi de mutLu et
🙂) Başta Yaren oLmak üzere performansLarı iLe yüreklerimizi titreten Yırtık Uçurtmamızı bi kez daha seLamLıyorum, sevgiLerLe..."
Erdinç Aslan
16.04.2006 11:48
"Cumartesi geceki konser çok güzeldi. Bu şekilde bir çok şarkıyı yorumlarınızla güzelleştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Özellikle "Yekte" de ve Gitar-Bateri arasındaki karşılıklı "konuşma"da çok eğlendim.
🙂 Şenel Abi'yi özel olarak tekrar tebrik ediyorum. "
Yamaç Kaya
16.04.2006 20:59
"Passage Live konseri gerçekten çok iyidi. Hiç bir konserde bu kadar eğlenmemiştim. Konserin sonunda Yaren ayın 26sında stüdyo Livedayız dedi ama internette bununla ilgili bir şey bulamadım. Yanlış anlamış olabilir miyim?"
Fatih Arslan
16.04.2006 21:58