Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayadır coverlarla ilgilenemedik maalesef. Çok yoğun bir konser programı oldu. Bir yandan da önce single klibi sonra albüm kaydı çalışmalarına başladık. İki ay içinde ilk single ı yayınlayacağız.
Bu videoda da Dorock XL'daki muhteşem seyirciyi çektik. Bakın bakalım Rock ölmüş mü 🙂
Mötley Crüe - Kickstart My Heart akustik videomuz yayınlandı! Hem 2016'ya bir Glam grubuna yakışacak bir giriş yapmak istediğimizden hem de Mötley Crüe'nun dağılmadan önce son 2 konseri olduğundan planlarımızdaki yerine bu videoyla başlamak istedik. Bundan itibaren her çarşamba yeni video yüklemeye devam!
Bu şarkıdan baya baya sıkılanların, sevenler kadar çok olduğunun farkındayım. Ama nakarata bu vokal melodisinin daha çok yakıştığını düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bu akustik performansınız gayet iyi bence. Akustik performanstan ödün vermemeniz gerektiğini düşünüyorum. Ancak gitarlar bana biraz sert tınlıyor gibi geldi.
Bu şarkıdan baya baya sıkılanların, sevenler kadar çok olduğunun farkındayım. Ama nakarata bu vokal melodisinin daha çok yakıştığını düşünüyorum. Ne dersiniz?
46-56. saniyeler arası biraz zorlama olmuş ama genel olarak çok başarılı olmuş tebrikler...steelheart we all die young coverlamış mıydınız? Yapılmadıysa çok güzel gider bence madcap e...