Youtubedeki Onur Güler (Gitar Dersi) hakkında ne düşünüyorsunuz iyi bir gitarist mi?

Youtubedeki gitar kanallarını konuşalım biraz turkiyedeki en çok abonesi olan gitar kanalı yanlış bilmiyorsam bir de serkan bilgin var onu begeniyordum eskiden gitara ilk başladığımda öğretme şeklini falan siz ne düşünüyorsunuz bu adamlar hakkında sevgili turkrock ailesi

İş ortaklı, komisyonlu, tanıtımlı videolar ile iyi para kazandığını düşündüğüm kişidir kendisi.
Bir gitar tanıtımında; elindeki gitarı övmek için "- piyasada sunta gitar kaynıyor, bu gitar ise gerçek ağaç ... " demesi, efsanedir. Akustik gitarın suntasını nasıl yapıyorlar, çok merak ediyorum. "-3mm kalınlığında kırılmadan kıvrılabilen ve şekil alan sunta". Vay be şunu yazarken bile arkasındaki teknolojiyi defalarca hayal ettim...

Son düzenleme:
Bir çok videoda akortu bozuk gitarla çalıyor. Sesi hiç yok şarkı söylüyor. Gitar çalımı ve içerikleri vasat. Sanırım velet tayfa nasılsa derinlikten, içerik kalitesinden anlamıyor diye buna güveniyor. Bir de soyadı art diye bir kanal var buna benzer içerikte...

Yerli gitar icracısı olup düzenli içerik üreten Samet Kılıç dışında sağlam bir gitariste pek rastlamadım.

Bir çok videoda akortu bozuk gitarla çalıyor. Sesi hiç yok şarkı söylüyor. Gitar çalımı ve içerikleri vasat. Sanırım velet tayfa nasılsa derinlikten, içerik kalitesinden anlamıyor diye buna güveniyor. Bir de soyadı art diye bir kanal var buna benzer içerikte...

Yerli gitar icracısı olup düzenli içerik üreten Samet Kılıç dışında sağlam bir gitariste pek rastlamadım.
Pena ve Baget var

İyi gitarist diyemem. Gitar tekniğini ayarladığı tonları neredeyse hiç beğenmiyorum ancak Youtuber'lık ve içerik üreticiliği anlamında başarılı buluyorum. Her kanalın bir alıcısı var sonuçta, serbest piyasa... İnsanlara gitarı sevdirmek ve gitar konusunda yol göstermek adına içerik üreten herkese karşı pozitifim. Ne kadar eleştirsem de daha iyi olması adına eleştiririm.

Ben gitaristlik anlamında Samet Kılıç'ı tek geçerim. Çok başarılı bir Fusion gitaristi. Albümleri de var, dinlemenizi tavsiye ederim. Umarım kanalı daha çok büyür ve daha çok izlenir. 2-3 günde bir instagram ve youtube'dan lickler paylaşıyor. Her sabah yeni bir şey atmış mı diye kontrol ederim. Blues için Gökhan Büyükkara iyidir. Shred konusunda Ozz Guitar'ı takip ediyorum, çok iyidir. Gitar Edevat da muhabbeti saran samimi bir kanal.

Geri