Hocam, benim kendi akrabam, emekli maaşından borçlarımı çıktığımda elimde 20tl kalıyor diyen ve akp yandaşı birisi. Kesinlikle vazgeçmedi ve vazgeçmemesinin tek nedeni din. Din sömürüsü yapan bu dolandırıcının aslında müslümanlıkla alakaları olmadığının basit (çocuğun bile anlayabileceği) ve somut kanıtlarını sunmak gerekiyor insanlara. Bazı kesimlerin diğer franksiyonlara hava atmak için kurduğu kendince bilimsel, entelektüel cümlelerle değil, sokaktaki insan cümleleriyle konuşmak gerekiyor. Bunları yapmak bizim görevimiz, bilinçliysen aktarmalısın kardeşim. Halkı bilinçlendirip sokakta eylemine başlarsın, halka karşı yapılan eylemden fayda yok.
Neyse konu daha da sapmasın, gerekli sosyal mesajları verdik 😀
Bu arada windows phone ile youtube'a bağlanabilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Denedim olmadı o. Varsa bir ayarı falan ekran görüntüsü gönderir misin.Opera mini ile giriliyor.
O değil de buna rağmen, bu kadar hak kısıtlandırmaya, yasaklamalara, bu kadar şiddete rağmen halen Erdoğan'ı körü körüne savunuyorlar ya işte ona ifrit oluyorum. Adam önümüze geçip, ben istediğimi yaparım, demokrasi vız gelir diyor, büyük bir çevre halen destek veriyor. 14 yaşında rahmetli olmuş, küçücük çocuğa puşulu terorist diyor, destek alıyor. Bundan tek anladığım şey çoğunluğun şu anki yönetim şeklimizi beğenmediğidir. Yapılan herşeyin demokrasi kisvesi altında sözde hukuğa dayandırılarak yapılıyor olması ayrıca büyük bir utançtır.
Denedim olmadı o. Varsa bir ayarı falan ekran görüntüsü gönderir misin.
Yasak geldiğinden beri aşağıdaki DNS numaraları ile sorunsuzca erişim gerçekleştirebiliyorum, an itibariyle hala bir sorun yok siteye girilebiliyor.şu dakkika itaibariyle dns ayarı degiştirerek giriş yapılamıyor bende drum böyle bunu başka yaşayan arkadaşlar varmı yada girmek için yöntemi olan
opera mini ile herhangi bir ayar yapmadan cepten girilebiliyor.Denedim olmadı o. Varsa bir ayarı falan ekran görüntüsü gönderir misin.
Ben halen giremiyorum operamini ile 😀 Anladığım kadarıyla bendeki çakma bir browser. İndirme olayını açıklayın bari, siz nasıl edindiniz? Mağazadaki operaminilerle olmadı.Ayar yok direkt girilebiliyor.