zindarud demiş ki:
YSF Power Sound.......yuxes ses ile dinlenir........ama lütfen arabada dinlerken gaza gelip sürat yapmayiniz
Hem bazi arkadaslar diyor.....Electro tür müzigini pek cok benimsemediklerini.........lakin New Metal dedikleri gruplarin cogunda en az yüzde elli electro var.......simdiden yeni projelere seviniyorum.......selam
Merhabalar...
Ben bu konuda biraz konuşmak istiyorum ...
Öncelikle kendi tarzım olan Alternative & Metalcore & Endüstriyel Harmanı kısaca "Deneysel" Tarzda olan çalışmalarım veya bu tarz müziğe odaklı çalışmaların günümüz müziğine çok büyük katkısı var... Şöyle ki ;
Bir müziği dinlerken dinleyici , metal müzik seven biri ise (atıyorum) dinlediği herhangi bir çalışmayı metal müzik beklentisinde dinler... Bunun Sebebi Kendi Egosunun Tatmin olmasıdır...
Bu yüzden tarz gözetmeksizin müzikle ilgilenen ya da müzik dinleyen dinleyicilerin müzikal anlamdaki yelpazesi çok geniştir...
Bence: "Yok ben metal müzik dinlerim abi" , "Metal müzik dışında müzik dinlemem kesinlikle!" , "Anadolu Rock Nedir abi ya
🙂" diyen kişilerin müzikal anlamdaki yelpazesi her zaman kotalıdır ve kotalı olacaktır...
Şahsen yıllar önce müziğe başlamamdaki ve bu tür işlerle bu gün uğraşmamdaki en büyük neden kulağıma hoş gelen tüm müzikleri çalışmaları projeleri demoları ve özellikle amatör grupların çalışmalarını derinden inceler ve çalışmalar yürütürüm... (Arabesk , Pop) [bu türevleri kesinlikle dinlemem] haaa şööle demezsiniz umarım , yukarıda belirttiğim gibi müzikal yelpazenin kotalı olması durumunu niye açıkladın peki o zaman? dersenizde ayıp olur artık
🙂
Neyse... Özellikle işim gereği dinlediğimde oluyor... Ses Prodüktörü olduğum için Aranje, Mixing , Mastering gibi işlerle uğraştığım için haddinden fazla tarz ve haddinden fazla müzik dinliyorum...
Uzun Lafın Kısası ; Müzisyen Canı Ne istiyorsa onu yapmalı. "Yok abi şurası sert oldu yapmayalım" , "Abi bu şarkılarla para kazanamayız" ... Bu Müzik değildir.. Sanat Değildir.. O yüzden Önce Kendisine Müzik yapmalı ki kendine güvendiğini gören insanlar onu dinlesinler...
Not: Bu Açıklamalarımda Şahsa hiç bir şekilde bir belirtme söz konusu değildir... Yanlış anlaşılmaması umuduyla...
İlginizden Ötürü Teşekkür eder Saygılarımı Sunarım...
YSF...!