Borknagar demiş ki:sabah inboxuma düsen bir mailden alıntı:
“Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer” islimli şarkıları ve ocak ayı başında yayınlanan albümleri ile son günlerin en çok konuşulan rock grubu “Yüksek Sadakat” 07.02.2006’ da BALANS’ ta sahne alıyor.
Doğan Grubu çalışanlarına özel indirim..
Doğan Grubu çalışanları Balans kapı gişesinde %25 indirim dahilinde 7.5YTL ödeyerek bilet satın alabilir.
Doğan Grubu çalışanı olduğunuzu belirten kartvizitinizi göstermeniz yeterli olacaktır.
valla ne yalan söyleyeyim. bugüne kadar pek dikkatimi çekmemislerdi ama bu hareketleriyle beni kazanmış oldular. bana yapılan bu kıyağı karşılıksız bırakmam asla 😉
bütün DMC yapımlarından aynı duyarlılığını bekliyorum 😀
kingofloss__ demiş ki:giggle hocam kızacak ama BJ işini yapmış.Albüme 6 yıdız vermiş.(normalde 6 yıldıza çok klasik/çok iyi grupların en iyi compilation/albümleri ulaşır)Bu kadar basit bir şekilde,üstüne 4 sayfa yağ çekilmiş.Tamam,editörünüzün grubu,emek var ama bu kadar yalakalanmayın."Rock'ın genleriyle oynuyormuş","rock müzik buymuş".Bu kadar abartmayın.İlk albümle kimse birşeyler değiştiremez.Ki albüm kritiğini yapan adam bu görüşümü sezmiş."Dinleyin,öyle yorum yapın." diyor.5 yıldız versen gene susardım ama 6 yıldız...Pink Floyd mu bu adamlar???