- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevgili @hackeiommi üstat,
Size tamamen katılıyorum...Ancak, bu paylaşımları yaparken de, insanların fikir sahibi olması gerektiğini düşünüyorum...Doğru çözüm nedir, onu da bilemedim 😕, bu tür yorumlar ve tecrübeler paylaşımazsa, insanların şeçtiği esnaf sebebi ile üzülebileceğini düşünüyorum ancak bir yandan da, bu tür görüşlerin sayfalarca paylaşılmasının da belirttiğiniz gibi, "unutuluyor maalesef" durumunu ortaya çıkarttığını düşünüyorum...
Belki, ilk sayfada liste olur, isimlerin yanına da diğer başlıklarda kendileri ile ilgili yapılan yorumlar linkle eklenebilir...
Sevgiler ve saygılar...
Şayet sizin de çevrenizde; İstanbul Anadolu veya Avrupa Yakası'nda, İstanbul haricindeki diğer şehirlerde (sanırım işin bu kısmı hayli önemli) önerebileceğiniz, keşfettiğiniz, işini hakkı ile yapan ama yeterince tanınmayan esnaflar (elektronikçi, luthier, enstruman satıcısı vs.) var ise buradan duyuralım.
Yook, başta da altı çizili cümleyi bilhassa kullandım. Adam işten anlıyordur ama bilinmiyordur. Reklamı, tanıtımı olsun, ekmeğini yesin. Ama memnun olmayan varsa da elbette buraya yazmak hakkıdır.
Alen Geere'in burada zikredilmesinden rahatsız olmuş gibi mi göründüm acaba? Belki ama alakası yok aslında. @bodominheaven nickli kullanıcı rahatsızlığını zaten bu forumda da şu linkte belirtmişti sonuçta:
http://turkrock.com/konu/2479/page-248#post-900765
Olsun gerçi, sakıncası yok benim için. Hani başlık altında yapılmış bir tavsiyeye "Ama böyle bir durum da var" demek gibi olduğundan fazla veya gereksiz kaçmadı bence.
@bodominheaven sanırım Trakya'da yaşamıyor. Ama yaşadığı şehirden önereceği bir esnaf varsa durmasın yazsın.
Çok uzattım, yine çeneme vurdu 😀 Benim vurgulamak istediğin nokta aslında "Sizin de bir öneriniz varsa yazmadan geçmeyin" olacaktı, Kadıköy'e gidelim derken Sarıyer'e geldik bir anda 😀