Yurt dışında daha ucuz olabilecek ses kartı önerisi?

Yurt dışından arkadaşıma getirtme ihtimalim var, belki Türkiye'de olmayan bir şey önermek isterseniz diye belirttim. Spider v30 amfim var. Tonu pek tatmin etmiyor artık ve plugin ile harici tonlara erişebilmek ve kayıt almaya başlamak için istiyorum. Pedalım yok; pluginler çok iyi değil derseniz onu bilemeyeceğim, zaten plugin kullanmışlığım da yok. Çok bütçe ayıramam. Ses kartının sesini amfiye bağlayıp kullanacağım, ayrı hoparlör almayı düşünmüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Yurt dışından alma açıkçası çünkü vergisi çok yüksek ve gümrükte çok sıkıntı yaratılır tr'de ara istediğin modelleri veya 2. El piyasasına bak benim sana önerebileceğim 2 tane ses kartı var alta koydum
Audient iD44 MKII
Focusrite Clarett+ 2Pre

Şahsi eşya olarak valizinde (elinde) getirdiğin 1 adet olmak kaydıyla hiçbir cihaz gümrükte sıkıntı yaratmaz.
Getiren kişi EU vatandaşı değilse zaten çıkışta vergi iadesini de alır.

Spider V, IV değil V yani Beş.. oldukça iyi bir amfi. Onunla almadığın tonu hiç kullanmadığın plug-in'lerle bir anda alacağını zannetme. Amfiyi yeterince kurcaladın mı, app ile tüm özelliklerini ayarladın mı? mkII güncellemesi vardı sanırım, onu yaptın mı? V30 ve V60 kullandım son derece memnundum.

Şahsi eşya olarak valizinde (elinde) getirdiğin 1 adet olmak kaydıyla hiçbir cihaz gümrükte sıkıntı yaratmaz.
Getiren kişi EU vatandaşı değilse zaten çıkışta vergi iadesini de alır.

Spider V, IV değil V yani Beş.. oldukça iyi bir amfi. Onunla almadığın tonu hiç kullanmadığın plug-in'lerle bir anda alacağını zannetme. Amfiyi yeterince kurcaladın mı, app ile tüm özelliklerini ayarladın mı? mkII güncellemesi vardı sanırım, onu yaptın mı? V30 ve V60 kullandım son derece memnundum.
Uygulamadan oluşturduğum tonu kullanıyorum, bilmiyorum ben mi beceremiyorum. Güncellemeler tam ama o uygulamanın arayüzü de sıkıntılı biraz. Biraz daha kurcalayayım bari. Bu arada bilmem hatırlar mısın gitar önerisi istemiştim, 1050 dolarlık schecter bir gitarı yurtdışı fiyatına tl ile bulabildim. Schecter hellraiser hybrid c-1 aldım 36000 tlye.

en iyi model motu m2 veya m4 olur.
Amfiyi satıp bir çift ref monitör veya ref kulaklık alıp ses çıkışını ordan alabilirsiniz.

Plug-inleri bir DAW içerisine ekleyip kullanabilirsiniz. AmpliTube TONEX biasfx gibi daw’a ihtiyaç duymadan stand alone çalışan vst programları da vardır.

Daw ve pluginleri operada vpn açıp plugin torrent sitesinden qbittorent ile crackli indirip deneyebilirsiniz.

Geri