Burada da dediğim gibi, büyük ihtimalle gelecek. Olur da gelemezse haliyle daha ucuz alternatiflere yönelmem gerekecekti. Ben de o konuyu oluşturdum, ki gayet doğal bir şey.Yurt dışındaki akrabamdan Elektro Gitar istesem bunu getirirken ne gibi sıkıntılar olabilir? 2 ay içerisinde gelecek büyük ihtimalle.
Stok göstermiyor ki burda baktım ama. Hatta istek üzerine diyen yere tıklayıp detaya baktığımda “tedarikçi teslimat için bilgi vermedi” vs diyor. Üretim durdu ya bunlarda zannetmem ki gelsin. Anca ikinci el vs bulmamız lazım oralardan.![]()
🎸 Dean Guitars Electric Guitars
Large selection of Dean Guitars Electric Guitars ᐅ Browse and shop now at Thomann - Europe's largest music store | free shipping ✓ 30 days money back ✓www.thomann.co.uk
Tarih yazmıyor evet, mail atıp detaylı bilgi alabilirsiniz.Stok göstermiyor ki burda baktım ama. Hatta istek üzerine diyen yere tıklayıp detaya baktığımda “tedarikçi teslimat için bilgi vermedi” vs diyor. Üretim durdu ya bunlarda zannetmem ki gelsin. Anca ikinci el vs bulmamız lazım oralardan.
Hırvatistan’da oturumu var tır şoförü. Gelirken kendi gitarı gibi getirecek Türkiye’ye arabayla geliyor. Neler yapabiliriz başka.öncelikle yurtdışında yaşayan akrabanın en azından oturumu olduğunu varsayarak diyorum ki tax free bedeli alamaz. türkiye'de bulunan bir gitarı alıyorsan daha pahalıya gelme ihtimali de var.
yapacağın en mantıklı şey 6k'ya almanyaya git gel uçak bileti alacaksın. music store'a veya thomann'a gideceksin. gitarını, amfini ve diğer ıvır zıvırlarını alıp havaalanında tax free bedeli alacaksın. hem de gitarını kendin güvenle taşıyacaksın. başkasına emanet edilen gitara senin gibi bakmayabilir, çözüm üretmeyebilir. orada derler ki hadi bakalım bu gitar hard case ile beraber bagajda gidecek. bagajdan sağlam çıkar mı artık şans.
Mail attım bakalım ne diyecekler.Tarih yazmıyor evet, mail atıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bu arada her iki yerde de online stok yok istediğim gitarda. Bu yüzden ikinci el piyasasına bakmaya çalışıyorum. Dean ML dime ya da washburn dimebolt modellerinde üretim durduğu için yeni ürün satan firmalarda stok yok. Gitsem de bulamam onu da düşündüm. Bizdeki sarı site gibi Avrupa’da ama güvenilir siteler bulmam lazım ki kardeşime ya da buraya kargolatayim. Aklıma başka bir şey gelmedi.öncelikle yurtdışında yaşayan akrabanın en azından oturumu olduğunu varsayarak diyorum ki tax free bedeli alamaz. türkiye'de bulunan bir gitarı alıyorsan daha pahalıya gelme ihtimali de var.
yapacağın en mantıklı şey 6k'ya almanyaya git gel uçak bileti alacaksın. music store'a veya thomann'a gideceksin. gitarını, amfini ve diğer ıvır zıvırlarını alıp havaalanında tax free bedeli alacaksın. hem de gitarını kendin güvenle taşıyacaksın. başkasına emanet edilen gitara senin gibi bakmayabilir, çözüm üretmeyebilir. orada derler ki hadi bakalım bu gitar hard case ile beraber bagajda gidecek. bagajdan sağlam çıkar mı artık şans.
Bir kaç tane buldum ama hep india var Amerikan ya da Kore bakıyorum. Yani bütçeye uyan Kore daha çok. Umarım bulurum.Reverb'den araştırın, illa ki birşeyler çıkar.