x
Son düzenleme:
Kişi için maddi veya manevi önemi büyük ise mektup ile yollamak çok büyük risk. Kaybolma olasılığı takipli kargoya nazaran çok yüksektir. Takipli olarak yolladığınızda eline ulaşmasa bile barkoddan bakılır nerde ise bulunur. Postada öyle bişey yok gitti gider.
yüzük benim yüzüğüm olduğu için değerli aslında 😀. takipli kargo ile ne kadara gider ?Adam hakli bu yonden hic dusunmedim
kargo ne kadar tutar ? fazla bir maaliyeti var mı ?Sana bir kod veriyorlar benim bildigim kendin takip ediyosun extra olmamasi lazim onun
Abicim bak simdi yurtici kargoya giriyorsun evrak kismini seciyosun yerini yurdunu gidecegi yeri yaziyorsun sana fiyat cikariyorlar oraya bi bak bana da kargo gelecek tez zamanda oradan hesapladim ufak bisey oldugu icin pek tutmaz zannimca
size ve ilgilenip cevap veren herkese teşekkür ederim herkese iyi geceler iyi forumlar dilerim 🙂Abicim bak simdi yurtici kargoya giriyorsun evrak kismini seciyosun yerini yurdunu gidecegi yeri yaziyorsun sana fiyat cikariyorlar oraya bi bak bana da kargo gelecek tez zamanda oradan hesapladim ufak bisey oldugu icin pek tutmaz zannimca