Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oo bide tane tane sıralamış oldu bunun çıktısını alıp çerçevelettirip duvara asarız bakar bakar sizi anarız :twisted: uslübunuzun ne kadar düzgün olduğu belli"Tabii illa ki ismi grunge`la özdeşleşmiş gruplar olması şart değil, şarkıların bu tarz olup olmadığı da önemli.Ama mesela Greenday-American Idiot`un grunge partisinde niye çalındığını kavrayamadık"ne kadar düzgün görünümlü değilmi!Bunun altında neler yattığı bize saldırılsın diye bilerek bunun buraya koyulduğu çok belli gerçekten profesyonelsiniz.Başka bir şey yazıpta size prim yapma fırsatı veremiycem kusura bakmayın!Neden sadece bize eleştiri var da deli gömleğine ya da feedbacke yok onuda anlayamadım.Herneyse allah sizle bidaha aynı sahneyi paylaşmayı yada karşılaşmayı nasip etmesin virüs gibisiniz,hedefi seçip bulaşıosunuz ve sinsice kendinizi gündeme getiriyosunuz bravo benden bu kadar başka bişi demiyorum.Yolunuz açık olsun... 😆
gitaristimiz iyi durumda konuşamadık ama bugün deli gömleğinin forumuna mesaj atmış iyi olduunu ordan anladık 😀 hepinize selamı var bira bastık kafasına bişeyi kalmadı 🙂
slm arkadaşlar konsere gelemedim ama eminim elinizden geleni yapmışsınızdır size güvenim sonsuz -tabi grupta aytaç ve yiğiti tanıyorum- bu arada düzeltmeyi yapmamışsınız yada yaptınız ben göremedim malumunuz gözlerim bozuk ben eski bassçısıyım lan grubun millet
çok isterdim cidden beraber çalışmayı nede olsa uzunca bi süre beraberdik neyse arkadaşlar forumlarda hala ben gözüküyorum ama zaman uyuşmamasından ve araya giren yaz tatilinden dolayı çalışmalarımıza devam edemedik ve konuştuk grup için hangi durumun iyi olacağına karar verdik. BRAVO arkadaşlar sonuna kadar arkanızdayım.
biraz forumu kirleticem ama LAN FUJİKLER OTURUN OTURDUÐUNUZ YERDE B.K ATMAYALIM KİMSEYE HERKES MÜZİÐİNİ YAPSIN TELEVOLE DEİL BURA DEİLMİ AMA 😀
bu arada cumartesi günkü konserde,ben şehsen zirzopu gayet başarılı buldum kesinlikle arkadaş olmamla alakası yok dışardan bi izleyici olarak olsam yine beğenirdim zaten beğenmesem söylerdim!!
beyler bu arada hayal kahvesi için konser ayarlıyoruz, galiba kesin gibi, MANGIR,ZİRZOP VE MATEM, hade bakam 21 aralıktan sonra olcak galiba sizinle aynı sahneyi paylaşmak bizim için zevk olcak......
hehehe Melihin kırkta yılda bir pogo yapası tuttu ondada mert diye bi arkadaş melihin kafasını ısırdı herifin kafa yarıldı kanadı fln.Deli gömleği sahneden müzik için kan aktı yorumu yapmış yarıldım ben.Melih şimdi iyi bişeyi yok 😆 Bu arada bu hayal olayı yalan olmazsa çok iyi olur bizim içinde 2. konserimiz olur ve ilkinden kat kat iyi olur.İlki bizim için çok iyi bi deneyim oldu ve baya bi hırs kazandırdı yanlışlarımızı gördük ve dört elle sarılıcaz yeni şarkılar eklemeye başlıyoruz yakında ve yeni beste çalışmalarına girişiyoruz.Biz o sahne tozunu grupça soluduk artık dönüş yok daha iyisi için çalışıcaz her defasında 🙂 ayrıca Mangır tayfayla aynı sahnede olmak bizim için grurdur.Matem gibi oluşumunu yeni tamamlamış bir grubuda dinlemek tanımak yaptıklarını görmek bize büyük haz verir.Saygılar sevgiler.... 😉
İlk konseriniz olduğu düşünülürse, gayet iyiydiniz... Gelen diğer gruplara ilgi alaka ve destek yönünden de 10 puan, 10 puan, 40 puanla şampiyon oldunuz...
Bir tek şu fuji ile atışma durumu pek olmadı... Bence öpüşün barışın....
Çok sağol abi haklısın zaten bir daha bir diyalog olacağını sanmıyorum(zirzop adına)
Desteğin,yardımların için sağol(konserde)
Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz...!birliket nice konserlere inşallah!
Arkadaşlar 1 Nisan Cumartesi gecesi GarBar'da akustik konser gecesinde sahne alıyoruz.Scarlett ve Sıfırın Altında ile aynı sahneyi paylaşacağız.İlgilenen,eğlenmek isteyen herkesi bekliyoruz.Bizim içinde değişik bir deneyim olacak ilk defa akustik bir konserde yer alıyoruz.Herkesi bekleriz...