deathcontess demiş ki:grubun amatorlugunun acemılıgı mı anlasılmalı buradan?
siteden msn muhabbetleri fln...
kac senedir ankaradaki muhtelif 'amatör' tanımlamasına sokamayacagım grupları dinledıkten ve uyelerinin ne kadar saglam müzisyenler oldugunu her bir muhabbet masasında bir kez daha anladıktan sonra bir baska AMAtör grup olan zıwananın sayfasında dönen muhabbetlerin müzikten ne kadar uzak oldugunu görmek we ne yazıktır ki belki de bir amatör grup için söylenmesi cok da teşviker olmayacak ama garage daki sahnesinin monotonluk we sıradanlıktan hiçbir wakit kurtulamadığını birebir izlemek bende zıwana'nın Ankara gibi cok iyi alternative gruplar cıkarmış bir şehirdeki bir rock barın her cumasını kapatmaya değer olmadıgı izlenimini weriyo...
hako demiş ki:Canım kardeşim sen Bursa'da ne zaman çıkıyosunuz falan diye soruyodun 2-3 gün önce..Pek bi memnundun,ilgiliydin grupla..Hadi eyvallah son sayfadaki muhabbet biraz geyiğe kaçmış da,sen msn muhabbetiyle ZıwanA sahnesinin monotonluğu arasında nasıl bir bağ kurdun ben onu anlamadım..Birçok grubun masasına oturmuşun,gel bizim de otur,masamıza!! Müzik muhabbetimi istiyosun,sonuna kadar..Biz herkesi çağırıyoruz,8 ayda tanımadığımız adam kalmadı nerdeyse Ankara'da..ZıwanA müziği sahnede yapar;
bizim için burası muhabbet yeridir,duyuru yeridir ve ulaşamadıklarımıza ulaşma yeridir..Burdan nota solfej dersi vermemi istiyosan başka bir başlık açıyım..
Sen yine de yok kardeşim ben sizi beğenmiyorum diyosan... 😉
oncelikle hakikaten adam gibi acıkladıgın için tsk zira senden önce yazan arkadaş hadi matah türkçesini geçtim her şeyiyle açıkça belirtilmiş bir eleştiri karşısında nasıl hödödö şeklinde yaklaşmış gerekçe sunmamış nasıl bi yazı yazmış anlamadım walla, dolayısyla söyleyecek bişeyim yok ona. bursada ya da ankarada ne zmn cıktıgınızı ögrenmem grupla olan ilgimi veya memnuniyetimi nassı gösterir onu çözemedım çunku ne zaman nerde cıktıgınızı ögrenmek istememin tek amacı daha önce gelip sizi izlememiş olan benin sahnenizi izlemek istemesiydi.welhasıl da geldim gördüm we izledim sonra buraya izlenimimi yazdım we anladım ki BURSALI bi grup olaraktan külli şekilde ELEŞTİRİYE kapalısınız bu bnce feci bişe.kendinizi insan we müzisyen olarak geliştirip geliştirmemek tabe szin elinizde dierek bunu geçerim, demişssin ki msn muhabbetiyle monotonluk arasında nassı bag kurdun. böyle bi bağı aklı selim hangi insan kurabilir bende onu anlamadım bi hukuk ögrencisi olarak. o sahne monotonlugunu bizzat izledigim 3 saatin sonunda edindiğim bi izlenim olarak yazdım oraya tamamen msn muhabbetinden muaf olarak,ancak aynı msg içinde yazıldıgı için bağlı olarak okumus olabilirsin,dogrudur.
son bişe müzik muhabbetinden maksadın nota solfejle diil YÜREKTEN we sahneden weya dısarda hiçbir maddi amaç gütmeksizin weya hadi güdülse bile bunu izleyiciye yansıtmamaya calışılırak yapılması oldugunu ben sizin gibi MÜZİSYENLERE anlatıcak diilim zira haddim diildir,o anlayışı ancak beklerim...
yine de basarılar
çöpçatanlıkta
müzikte
wesaire 😉