ZıwanA (Alternatif) - Bursa

• Konuyu açan Konuyu açan hako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

***İnanılmaz eğlendik..Ewet Ankara hep böyle,biz de ZıwanA'dan çıkartmaya dewam 😉 Can sana bişi demiyorum artık,kadrolu eleman oldun..Lepistes kardeşlerimde iyiki geldiler,hakkaten uzun zaman oldu :roll:

***"yavruur" nickli arkadaş grubumuzun bir üyesi değildir..Kendisini tanımıyoruz,tanıtırsa da sewiniriz :?: :!:

***Bu akşam Bursa Çaçaron Bar gecesi.. :twisted: :twisted:

yawruur dan sevgıler ben uur zıwanadan bırılerı benım sıfremı ele gecırmıs ama degıstırdımartıkın umarım bıdaha bolee seyler olmaz

ewt şey gibi olmuş bu hani adidas ın sahtesine adisas falan derler ya fazladan harf eklemek zekice tabi..peki noldu böle yapınca yaratıcılıktan o kadar yoksunmusun weya uur adına yazı yazmak çok mu eğlendirdi seni

korsan'a HAYIR😛

slm sahte yawruuur senın kım olduunu tahmın edıorum ısım vermeye gerek yok (yılların telefon sapıgı) mumkunse bu nıck i bidaha kulaanma sıkmaya basladın haberın olsun :!: :!: :twisted:

sahte yawruuur nickli arkadaş korn isimli gruptanmış zıwanayı kıskandığı için böyle bir yola başvurmuş
bu arada Korn'un single albümü hakkında bir bilgi verim bomba parça

Korn - İkimize Birden Yükleniyorlar.mp3

buyuk sukse yapmadan once zıwananın dawulcusu yawruur'un şifresini heklemiş,pis hekir

Muhabbete Can katıldıysa benim el koyma zamanım gelmiş demektir..Zira arkadaşımız pek hatışinas,ama pek de hınzır bi kişiliktir..Hadi bakalım kapansın şu yavruur muhabbeti..

Yarın gece Garage Bar'da görüşmek üzere..

Biz Grubu kurduktan sora Tefik isimli bi yakın dostumuzdan da duymustuk biz bu olaı.. ama grubu ama kendilerini hic tanımıyoruz.. daha unlu olmadan ınsanların bizi taklit etmesine alistik 😛.. gerek sahne duruslari, gerekse ortak caldıgımız bazı sarkılarda bizi surekli takip eden bazı grupların sahnede yaptkları kucuk oyunlar :dans bizlerle 1e-1 aynı :roll: ... ama orhangazili arkadaslarımızda taklit olduunu dusunmuyorum... hem arada fark war dimi... biri ZIVANA dieri ZIWANA 🙂 hehe!
onlarada basarılar diliorum!!! 😆

apranax demiş ki:
beyler siz bursanın neresindensiniz.bursanın orhangazi ilçesindede bi zıvana gurubu varr.ama tüm üyelerini tanıyorum.bateristinin adı mesala ismail.....
o grubu bende taniyorum metalika ile ayni sahneyi paylasmis o grup biliyorum ben
bateristlerinin adi ismail
bas gitar : remzi
elektro : nuri
klarinet : okşan

harika gruptur zIvana
bizim ziwana fosss 😀

😉 bu akşam için hepinize başarılar

tamam be en hayran hayran geç kaldn foruma..giderz elbet ank.yada en güzel orda oluyomuş zaten ama şimdilik yarn çaçarona gbilirz tamam..coşsn bakalm ank.a gençlii elbet katılırz bigün...

Ankara gusel oluo tabe..tum duyduklarınız doru ankara hakkında...cunku ordaki seyirci superr!!! :ask :mrgreen:
Bursadaki seyirci hep akrabalardan olustuu icin eglenmesi biras zor oluo.. 😆 (ben egleniom gerci calarken ama..)
neyse bu aksam mactan sora cacadayız!!! :metalhead 😉

Öyle deme Yaço,memleket gibisi var mı? Ne çabuk unuttun geçen Cumartesi'yi..Biz Bursa'mızın değerini bilelim,Bursa da bizim..Kuş gribinden beter bir halde ve Ankara yorgunluğuyla Çaçaron'dayız bu akşam..

Geri