ZıwanA (Alternatif) - Bursa

• Konuyu açan Konuyu açan hako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kısmet bu işler..Dedim ya bakarsın başka bir bar..Yarın son program var bu arada,son kez beraberiz yani,yanlış anlaşılma olmasın..Geln bi helalleşelim,nolur nolmaz😛

Radyo programına çevirdin lan forumu..Bu arada radyo programı demişken,Radyo Boğaziçi biz hazırız,alalım artık röportajı!!

beyler ankara özlicek sizi hemde cook 🙁 istanbul rocktan ne anlar sallayın yaa
bu arada yaço yakısır sana 🙂 tespih de benden hadi ... 😛 hako ne karamsar adamsın yaa ..
garage bu kararla bakalım nereye kadar gorcezz
sevıyorum sizi...
🙂

bızde senı cok sewıoz zeynepiim...(tespih olainin bunda etksi war tabe) 😛 ..yok yok istanbulda ii rock konsunda(ordada cok arkadas war) 😉 ...daaa izmir war eskishr war!! dur bakam...cok salladık oraları arada..onlarada ayıp oldu :?
zati bundan sora sozle is yapmican..bi hafta icinde bile deisio "insanlar" !?

Annen babanla yatınca kızancıklar uyuyunca gel Zeynep..Ya bulursun bi yolunu nolcak,valla son program,ortam yıkılmasa da ben yıkılırım o gece🙂)

istanbulda balans'ta konsere gittik ist seyircisi alınmasın ama agac gibi 15 ytL giriş parası verip sonrada her biraya 10 ytl verip agac gibi dikildiler 😆 size "gaz-man" lazım :deli garaj'da yavaştan "pavyon mode : ON" konumuna geçtiğine göre degişik alternatifler bulunmalı bence...
ne yapmalı ki :?

hiiişşş sıpalar, unuttunuz bizi değil mi ankara programınız bitince... aşkolsun ne arayıp ne soruyorsunuz.. ben numaralarınızı kaybettim telefonu çaldırınca.. bi şekilde ulaşın bana... öperim sizi...

samsun daım memleketin hasıymışh burası.iyi ağırlanıorum .pavyona bile gittim.nese beni özleyen grup arkadaşlarıma burdan kucak dolusu sevgilerimi gönderiorum.yeni fikirlerle ,yeni projelerle geri döniciiimm.syagılar.gelişmelerden haberdar olacaksınızz.

Zelalcim unuturmuyuz seni..Tonmaister'ım top model'ım 😆

Zeynep,Ankara bitsin istermiydim,tabiki hayır...Şu an Garage Bar programlarına geri dönüş gözükmüyor,10larca kişi aradı,destek verdi ve programın devam etmesini istedi bu son birkaç günde ama araması gereken kişilerden çıt çıkmadı..Biz işimizi profesyonelce yapıyoruz ve profesyonellik bekliyoruz..Hayırlısı buymuş demekki..Garage Bar her Cuma gözümün önüne gelicek ama biz başka bir mekanda olucaz,10 ay boyunca bize her hafta destek veren herkese ve tüm dostlarımıza sevgiler.. Umarım yakın bir zamanda yine Ankara'yla coşarız..

Geri