ok sağol!! bi etkinlik düzenlenmişti ogün siz yoktunuz dimi!!hako demiş ki:man-a-man demiş ki:arkadaşlar mrhaba bişey sorucaktım antalyaya ne zaman gitmiştiniz!!
Kurban bayramının 1.günü Gizli Bahçe'deydik..(0Sanırım Salı günüydü :?)
ok sağol!! bi etkinlik düzenlenmişti ogün siz yoktunuz dimi!!hako demiş ki:man-a-man demiş ki:arkadaşlar mrhaba bişey sorucaktım antalyaya ne zaman gitmiştiniz!!
hako demiş ki:17 MART CUMA
ANKARA GARAGE BAR
F0r90tteN demiş ki:hako demiş ki:17 MART CUMA
ANKARA GARAGE BAR
beyler henüz ters bi telefon yok di mi... geliosunuz A.B.E.S. + ZıwanA olarak dağıtıyoruz her tarafı di mi :twisted:
man-a-man demiş ki:ok sağol!! bi etkinlik düzenlenmişti ogün siz yoktunuz dimi!!hako demiş ki:man-a-man demiş ki:arkadaşlar mrhaba bişey sorucaktım antalyaya ne zaman gitmiştiniz!!
lem oluşum bişi diicem ben ögrendim bassı bittin sen bı taç teslım yapalım 🙂 hehehako demiş ki:Ankara havasını iyi gelcek de yazın İzmir :? Kızım askere gidiyom bilmiyonmu,inadına mı yapıyon :evil:
polyanna demiş ki:adnızı bursadayken çok duymuştum ama bir türlü dinlemeye fırsatım olmadı.istanbul a gelecek misiniz??bari burda dinleyeyim sizi🙂
ya naptım ki ben şimdi ....hako demiş ki:Zeynep Allahından bul 8)
ooohako demiş ki:24 MART CUMA 00:00
GARAGE BAR
sen yanlış yerlere ayak basmışsın bence :twisted: 😆maresalx demiş ki:abi şu an itibariyle izmir'e ayakbastım...burdaki bütün kızlar sivilceli,şişko ayrıca bıyıklı
bide hep derler izmir'in kızları güzel diye höh
sayın selda bacan benimi takip ediyosn 😀Baacann demiş ki:sen yanlış yerlere ayak basmışsın bence :twisted: 😆maresalx demiş ki:abi şu an itibariyle izmir'e ayakbastım...burdaki bütün kızlar sivilceli,şişko ayrıca bıyıklı
bide hep derler izmir'in kızları güzel diye höh
grup başarılı sanırım arkadaslar sayesinde dinlemiştim tam hatırlıyamıorum dinlemiştim ama başarılarınızın devamını dilerim...