Bu konuyu ilgilendiren bi kaç başka konu var ama sadece ucundan. Sinema tarihinde sayılmıcak kadar yaşayan ölülerle ilgili film çekildi. kimisi komedi kategorisine bile sokuldu. ve çoğu saçma bulunduğu için pek sevilmedi🙂 ama birazda olsa sinemayı sinema yapan saçmalık olağanüstülük diye düşünüyorum. yüzüklerin efendiside çok saçma ama çok sevildi mesela.
Sizce en başarılı zombi filmi hangisi? Bence ''Dawn of the Dead'' (Ölülerin Şafağı) çok başarılı bi film. bi kere filmde geceye pek yer vermemişler. ve görsel efekt oldukça başarı hatta süper. En son zombi yapıtı olan ''Land of the Dead''ide izledim ama film beş para etmez.yanlış bilmiyosam çok düşük bi bütçeyle yapmışlar zaten filmi...
Sizce en başarılı zombi filmi hangisi? Bence ''Dawn of the Dead'' (Ölülerin Şafağı) çok başarılı bi film. bi kere filmde geceye pek yer vermemişler. ve görsel efekt oldukça başarı hatta süper. En son zombi yapıtı olan ''Land of the Dead''ide izledim ama film beş para etmez.yanlış bilmiyosam çok düşük bi bütçeyle yapmışlar zaten filmi...