Zuhal Müzik İnternet Sitesi

Zuhal Müzik'in internet sitesini kullanmak işkence gibi geliyor. İstediğim kategoriye girmek 2 dakika falan sürüyor neredeyse. Ürünleri filtrelemek de ayrı dert. Mobilden girmeye çalışmıyorum bile. Artık müzik mağazalarının da siparişlerinin çoğu internetten geliyordur diye düşünüyorum. Çok daha küçük mağazaların internet siteleri bile Zuhal Müzik'ten daha kullanışlı.

Zuhal Müzik'in internet sitesini kullanmak işkence gibi geliyor. İstediğim kategoriye girmek 2 dakika falan sürüyor neredeyse. Ürünleri filtrelemek de ayrı dert. Mobilden girmeye çalışmıyorum bile. Artık müzik mağazalarının da siparişlerinin çoğu internetten geliyordur diye düşünüyorum. Çok daha küçük mağazaların internet siteleri bile Zuhal Müzik'ten daha kullanışlı.
çok haklı hatta filtreleme ve sıralamaydı doğru bir sıra ile yapmayınca düzgün sıralanmıyo ayrıca hiç kullanışlı değil bi ürünü incelerken yeni sekme açman gerekiyo çünkü yüklenme süreleri çok uzun

İç sesime tercüman olduğunuz için teşekkürler.

Turkrock'ı birleştiren ender konulardan biri bu. Kesinlikle ve %100 katılıyorum. Böyle bir kullanışsız site yok. Tasarım kötülüğünü geçtim, saçma sapan hatalar da veriyor.

Bir şeyi internetten alınca 15 gün koşulsuz iade hakkınız varken mağazadan alımlarda bu hak ancak kusurlu ürün olması halinde mümkün olabiliyor. Tüketici hakları gereği… Tamamen bilinçli yapılan bir şey yani.

REKLAM:
Zuhal'in websitesi ile 2 ayda 15 kilo verdim.
images (1).webp

zuhalin sitesi gerçekten kötü.. ama stoklarını mağaza olarak göstermesi iyi bir şey..
son zamanlarda fena değil o iş... gidip yerinden alıyorum ama 1-2 sene öncesine kadar inanılmaz kaostu orası da... yazan mağazaya gidiyorum, bırak mağazayı Zuhal'in tamamında stok yok, telefon edip filan soruyorduk... bir seferinde de hiçbir mağazada stok yok dedikleri gitarı karşımda asılı duruyor bu değil mi dedim, aaaa varmış harbi diye gösterdiler bana 🙂

Büyük şehirlerde oturanların zaten kesinlikle gidip yerinden alması gerekir.

Klavyede pazarlık yapma şansınız yok,yüz yüze pazarlık yaparak indirim almama şansınız gerçekten çok düşük.

Küçük şehirlerde bu şansınız yok tabi,o yüzden bir tanıdığınızdan rica edin sizin yerinize alsın kargolasın.

Zuhal Dore bu konuda tekele doğru evrildi,siteleri ile vs uğraşmıyorlar bence.

Büyük şehirlerde oturanların zaten kesinlikle gidip yerinden alması gerekir.

Klavyede pazarlık yapma şansınız yok,yüz yüze pazarlık yaparak indirim almama şansınız gerçekten çok düşük.

Küçük şehirlerde bu şansınız yok tabi,o yüzden bir tanıdığınızdan rica edin sizin yerinize alsın kargolasın.

Zuhal Dore bu konuda tekele doğru evrildi,siteleri ile vs uğraşmıyorlar bence.
3-4 yıl önce Zuhal'den Boss Katana 50 aldım. Almak aklımda değildi ama mağazadayken fiyatını sordum. Mağazadan çıkınca Zuhal müşteri hizmetlerini aradım ve daha uygun bir fiyat söylediler. Kargo yapabiliriz veya mağazadan teslim alabilirsiniz dediler. Evime daha yakın olan başka bir Zuhal Müzik mağazasından teslim aldım. Alırken mağazadaki gitar ve amfilerden sorumlu çalışan "bu şekilde alışveriş yapma, mağazadan al" tarzında saygısızca bir konuşma yaptı. O zamandan beri Zuhal'den alışveriş yapmıyorum.

Geçen gün ben de üstteki arkadaşın dediği gibi hotone prosesör aldım. Zuhalde fiyatı daha uygun olmasına rağmen mydukkan'ı tercih ettim. Taksit de yaptılar sağ olsunlar.

Düzenleme: Mağazada pazarlıklı verdikleri fiyat telefondan aldığım fiyattan fazlaydı.

Geri